yess nu har vi kommit ikapp!!

Hejsan! Nu har vi kommit jätte långt!! vi har åkt motor hela dagen..men det var så fint väder,så det gick inte att vara sur på att vi fick åka motor... jag har idag solat hela dagen och är nu jätte brun och bränd! Vi ligger nu i en hamnen som heter Sanda och ,skit säger jag bara! Inga här! Bara familjen!! det finns massor av båtar men inge folk! Vi har varit i Sanda nu i 4 timmar och ingen person har gått förbi.. skumt! Finns ingen kapten för hamnen heller... det är bra! Då slipper vi betala för att sova här och få el ^^ (TACKAR!)

juste!! vi har fått en ny medlem i familjen.. Brisen vän Ben liden! Jätte snäll och duktig förare! (bättre än mig på att köra!)

nu undrar ni säker vem han är och här är han!

Visst ser han snäll ut? Det är en maskin som kör åt oss. Man skriver in vart man ska och kurs och sen så fixar han allt själv! Han styr jätte bra och tröttnar aldrig på att styra! Vi har använt honom hela dagen,för ingen i familjen ville sitta och köra för det var för fint väder ute! Familjen satt och pratade i sittbrunnen och läste och hade de så trevligt. TACK BEN LIDEN!

När vi kom fram till Sanda så kände jag med jätte äcklig! Solat hela dagen.. jag kolla om Sanda hade dusch,men de hade dom inte. Då var de bara att hoppa i sjön och låsas vara nöjd!

Det var mitt första dopp med brisen! ^^

ja det var allt som har hänt idag !

Tack och hej!

/Asia




 visst ser jag glad och nöjd ut!!!!


bla bla bla.. vad ska de stå här?:O

God morgon! Kl är förtidigt! Jag känner mig så helt slut! Jag märkte när jag vaknade att jag hade blött näsblod.. jag som hade drömt om att jag hade blivit slagen.. jag hade kanske blivit de...?

nej jag tror att jag har slagit i näsan när jag sov. Allt är okej med mig! Jag lever och min näsa är alltid lika fin ^^

jo juste! Kl är 7 morgonen och har nyss ätit frukost och ska lämna Åhus!
Tyvärr så tog vi inga bilder på Åhus för våran kamera dog.. har laddat den undernatten och nu kan vi ta mera foton! Visst tycker ni om att jag lägger upp bilder?

När vi har sagt hej då till hamnen så ska vi segla, så långt vi kan. Jag fattar verkligen inte hur vi tänker.. jag frågar far om vart vi ska segla och det enda svaret man får ”så lång vi hinner...” vad ska de betyda? Är det namnet på hamnen?

Jag tror tyvärr att vi kommer att gå på motor en lång tid igen.. kanske hela dan! (HJÄLP!)

jag hoppas verkligen inte att vi ska behöva göra det. Vi brukar kolla på internet om vad för väder de ska vara men allt ändras hela tiden så vi litar inte på de dom säger till 100%.

men hoppas, kan man alltid göra!

Nu ska jag hjälpa min gamle far att komma ut! Nuförtiden så måste man göra all! Hissa segel,styra,smörja,fixa snörena,läsa,tänka! Oj oj! Men kul är det! Skita kul yaoo!

 

/Asia


 bläää!!!!


hamnfest varje år!

Hejsan! Förlåt för jag skriver så sent på kvällen..men har jag inte orkat att skriva och plus så har familjen haft det kul. Vi har ätit middag ute igen och sen har jag åk på en karusell som var ganska så kul och sen så sprang jag på vatten! Haha

 

Dagen började med att familjen åt frukost jätte tidigt vi åkte sen ifrån Kåseberga till Simrishamn.

Det tog ungefär 1 timme att åka ditt. Vi var tvungna att åka ditt för att tanka båten ^^

När vi hade tankat båten så passade vi på att äta lunch i båten ^^ (blev något litet bara)

sen så fortsäte vi vidare till Åhus. På vägen till Åhus var jobbig. Det var jätte vågigt på havet..men det blåste inget typ.. (skumt!) vi har tyvärr gått på motor hela dagen för det har blåst fel hela dagen!
Vi seglade i 10 min men vi kom verkligen inte någonstans!

Men vad bra att motor finns.. men skäms för att åka motor.. vi har en segelbåt och vi åker motor.. då kan vi lika gärna skaffa motorbåt!

Men vi kom fram till Åhus kl 18. när vi kom så blev vi varmt välkomna av fulla svenskar! Haha

det är hamnfest i år. (dom har hamnfest vare år och idag hade dom de!)

det var fett mycket folk men det var jätte kul! Vi åt middag ute och det var gott gott! Sen så tittade vi runt. Jag testade lite saker som var öppna och det var kul ^^

familjen sitter just nu i båten och fixar oss för att sova :D

i morgon så blir det en tidigt morgon. Vi ska åka längre i morgon..!

god natt!

/Asia!

 
det jag gör kallas för funball! det är verkligen kul!




bilderna från Ales stenar!


Visst är det vackert?

mor och jag står där och ser glada ut ^^ Jag har slickat på Ales stenar! coolt va? 

God morgon alla!

God morgon! Kl är förtidigt för att blogga men kände att jag måste göra det. Idag ska det blåsa fint men fel rikning... (typiskt!)
Jag har inte så mycket att berätta om. För vi ska vara segla så långt vi kan idag ^^ M,en jag tror inte att vi kommer att segla så mycket på grund av att det blåser fel.. båten är tyvärr inte så bra på att kryssa.. (elr vi är inte så bra att kyrssa än ,med båten..men vi lär oss!)
Skriver sen när jag är framme. Då får ni veta mera om vart vi har hamnat och hur det gick ^^
puss och hej då så länge! /Asia



far om gör något skumt ^^


det går verkligen inte att lägga in mera bilder.. det är för att det är dålig mottagning..! morr!





Ales Stenar! <33

Hejsan alla!! Ser att många börja läsa bloggen och det glädjer mig jättemycket! Forsätt!! Jag ska nu försöka blogga så mycket jag kan och göra det bättre ^^
Jag bloggade tidigare idag och då höll vi på att åka till Ystad. Vi kom fram till Ystad och det var så vackert där! Det var små hus överallt och stan var så liten och gullig!
Vi tittade runt i affarerna och köpte saker till båten och, mat till oss och en jättecool väska till mig!! Det är fyrar på!! Ska börja använda den i skolan! (så cool är den!)
Vi var i Ystad ungfär 4 timmar och sen så åkte vi vidare till Kåseberga. Vet ni vad som finns där? Ales stenar!
Det första vi gjorde när vi kom till Kåseberg var att titta på Ales stenar! Det var faktist coolt! Men fattar verkligen inte hur dom har lyckas dra med sig dom stor och tunga stenarna!
När vi hade tittat klart så fixade vi mat och det blev pastasallad! ^^ mycket gott!
 Familjen och jag har nu haft familjesnack om seglingen, och det finns mycket vi måste göra. Det första är att vi ligger efter i våra planeringar.. (vi måste hinna hem)
Vi gjorde  höga krav och det inebär att vi börjar segla kl 6 på morgonen för att kunna segla en lång sträcka! Vi måste verkligen segla långa sträckor för att hinna.
Så i morgon blr det tidig morgon och bara segla hela dagen! Jag vet ej om jag orkar att blogga så tidigt på morgonen men kanske..
Nu ska jag ut och vara trevlig med familjen!
Ha det bra och ta det lugnt!
Puss Asia



Förlåt!! Det funkar just nu inte lägga upp bilder.. jag vet inte varför men datan vill bara inte lägga upp bilderna... Jag får göra det senare ikväll elr i morgon!! förlåt!
puss




Sara goes to England!

Tjabbatjena! :D
Är på bästa humöret just nu, eftersom att jag åker till England i natt! :)
Allt ska bli, rent ut sagt, JÄÄÄÄVLIGT kul och spännande och kan knappt vänta till vad som ska hända!
Har fått reda på att min värdfamilj består av ett gay-par , ska faktiskt bli intressant och se hur "sådana" lever. För det måste ju vara någon skillnad på ett straight-par och gay-par - right? Haha! <3
Men kameran har man med i högsta hugg, så många bilder kommer att tas! Och några kanske jag lägger in i bloggen? :)
¨
Nej, har en massa att göra inför resan så hej då på tre veckor säger jag bara! Ha ett jävligt skönt sommarlov allihopa! ;D
¨
Many british hugs from Sara! <3

Hejsan allihopa!

Tjosan hejsan allesammans! Firat midsommar ordentligt? Själv så har jag haft det jättekul. Vi bodde i vår sommarstuga under vecka 25, inte det bästa vädret, men lite solsken fick vi ändå. Det var jättefint där, verkligen typiskt landet. Läste ca 2,5 böcker under de regniga dagarna.
Vad händer annars? Jo, jag började titta på Lost för någon/några veckor sedan och har verkligen fastnat för det. Det är skitbra. Ligger på säsong 2 avsnitt 15 nu. Kolla gärna på det, om ni inte redan har gjort det.
Idag så har jag och min syrra vart i stan och shoppat och gått på bio. Köpte en bikini, som den nedanför, fast i stället för vit bakrund så är det svart på överdelen, medans nederdelen är densamma.




Efter det så gick vi på bio. Vi såg Bad Teacher med bl.a. Cameron Diaz, Justin Timberlake och Jason Segel. Den var såå rolig. Ni som inte har sett den borde se den. Här kommer trailern:









XOXO


// Ruta

Jag är blind eller nästan kanske... :D

God morgon alla! Jag vaknade nyss av att mor och far kom och sa att de skulle starta allt nu! Jag låg kvar i min säng och var jättetrött! (det tar på en att vara kapten!) Jag vaknade till på 1 sek och klev upp och halv sprang ut till sittbrunnen! Det skulle jag verkligen inte ha gjort, för när jag kom ut så sken solen som bara ***! Jag var så dum att jag tittade upp mot solen och AJ säger jag bara!!! MINA ÖGON! varför ska det vara så vackert väder när man inte är beredd! Mina ögon skrek typ och jag började gråta som bara en jude kan göra! Och sen säger far till mig att jag måste fixa snörerna!!! I min blindhet! jag gjorde allt jag skulle men det var riktigt svårt!!
Vi har nu kommit iväg och hamnen vi har lämnat heter Abbekås och det var jättefint där! Vi åt på resturang igår och det var så grymt gott!
Vi ska idag åka till Ystad där vi ska shoppa! mat,vatten,seglarsaker,m.m :D
sen så när vi är klara där så drar vi vidare till någon annan hamn,men det vet vi ännu inte var ! ^^
nu ska jag njuta av solen så hej så länge
jag får inte plats med att skriva "sex faktan" för det är så mycket som händer när man seglar men när jag kommer hem igen så kommer jag säkert börja skriva om det ^^ glada nu?!


 här är gästplatsen i Abbekås! ^^


 det var så vackert när det var dimma ute!




Jag har fått en sak!

hejsan! gissa vad!!!
jag har fått en egen bärbar dator!!!!! jag fyller år om typ en vecka och jag fick en smak present av mor och far!!!
skit vad glad jag är!! nu jävlar slipper man använda andras!! YESSSSSS!
wieee!!
god natt! <33

lite bilder som jag tänkte lägga in men funkade inte förut... :D



 Brisen igår :D


Glada jag!!:D

ingen vind typ men det är skit skönt endå!!!!

Hejsan! Hur är det med er?

Vill ni veta vad jag har gjort idag? Jag har seglat hela dagen!!!! (wieee!)

Jag vaknade runt 7 tiden och gick upp och kollade vad det var för väder ute! Det var soligt ute! Och varmt! Ojoj!

Jag drog ut brisens lila mord och dukade ut frukosten. Där satt familjen i det härliga vädret och åt frukost! Det gjorde min dag ^^!

När alla var klara så började jag fixa båten. Seglet skulle sättas fast och mycket annat. När jag var klar med det så åkte vi ut ur hamnen. Vi gick på motor en stund för att det inte blåste ute! (suck! Vi är inte bögiga!) sen så kom vi fram till Falsterbokanalen och fick vänta en stund. Det tog 30 min för dom att resa upp bron! (suck!) när vi hade åkt igenom så kom vi ut till havet! Det blåser tyvärr inte så mycket men gjorde inget! För jag byte om till bikini och satt mig på den bästa platsen och bara blundade och lyssnade på vattnet som skvalpade mot Brisen! Alla i familjen har suttit och bara tagit det lugnt när vi seglat! Det blåser inte mycket så vi behöver inte gör mycket. Styra lite då och då… och spänna lite.. vi har haft halvvind hela dagen och det är skit bra!!!!!!!!!!!! Vi seglar fortfarande och jag sitter ute i solen och tittar ut på havet! (vackert!)

Vi har inte kommit fram än där vi ska stanna men det är inte långt kvar! När vi kommer fram så kommer vi säkert att titta runt och utforska lite ^^ sen så MÅSTE jag duscha!!!!!!!

Hej då så länge!!!!!!




 Brisen!!!



vad bra vi känner oss...

Hejsan! Nu är man äntligen framme där man inte skulle hämna…

Vi började åka kl 9 och Ops det gick verkligen inge bra tycker jag.. det var för lite vind och segelbåten ville inte riktigt gå som vi ville.

Vi åkte runt 3 till 5 knop hela vägen.. det gick verkligen inte fort..

Vi hade planerat att åka till Skanör men det blev det verkligen inte. Det skulle ta 3 timmar att segla ditt tänkte vi men vi kom inte sens fram ditt. Vi hamnade istället Klagshamnen istället och den ligger inte så långt i från Dockan… det tog oss hela dagen att komma till den närmaste hamnen. Vi hade mycket problem med vinden och vi ville inte gå på motor för det tyckte vi var bögigt!

Vi kryssade oss fram men hela tiden så ändrade vinden sig och vi fick krångel med båten och mycket annat. Jag vill inte tro att ni ska tro att vi är dåliga på att segla men idag så var det verkligen inge vidare väder för oss. Vi ville segla men vinden var inte med oss alls!

I morgon så hoppas jag att det blir bättre ^^

Nu ska familjen börja fixa middag och sen så tar vi bara det lugnt!

Ha en bra kväll! Och segla lugnt! Moaaa ^^

/Asia


 jag jobbar!!!!!!!!!



 gissa vad det här är! :D


Landet!!

Hej alla e på landet i veckan med Emmsi, niiiiiiiice!! Första doppet på landet blev checkat igår kväll, fy f**n va kallt det var asså!!! Det var inte lika niiiiiice... Idag ska Emma och jag antingen fiska eller så kanske vi¨åker till Vaxholm och gör något kul där. Bloggar mer om vad vi gorde ikväll, kanske kommer upp en bild, man vet aldrig riktigt.


(En bild från förra sommmarn tror jag!)




Love
// My♥

kylen funkar inte nu!!! inte okej!

God morgon alla! Jag och familjen vaknade nyss och ska äta frukost i solen ^^

Vi har tyvärr lite svårigheter med kylen… plötsligt.. den funkar inte. Jag börjar bli orolig med att vi kanske inte kan åka… men om vi inte åker så kommer jag verkligen bli sur. Vill inte vara kvar i hamnen! Vill ut nu med båten!

Om vi seglar idag så åker vi runt 9 eller 8 tiden på morgonen.

Jag har ingen aning nu om hur långt vi ska åka idag men det kan jag säga när vi har seglat klart ^^

Men det blir förmodligen inte så långt för det ska inte blåsa så hårt idag (nästan inte alls) ungefär 5 sekundmeter ^^ toppen för mig!

Hej då så länge!






Asia här igen! <33

Hej alla! Innan jag börjar skriva om seglingen så måste jag säga förlåt. Jag kunde inte blogga första dagen för familjen hade glömt att ladda över pengar till bredbandet… (smart!) men det är gjort nu och allt är sig igen ^^

Ni kanske tror att vi har börjar segla men det har vi inte! (snyft!) det blåser jätte mycket här och  familjen vågar sig inte ut än, för vi känner inte båten tillräckligt. Allt är så nytt och vi vill gärna vara säkra på sakerna, innan man dra ut i stormen! (låter väl smart?) men vi ligger till i Malmö och i båthamnen som heter Dockan. Det är jätte fint och trevligt. Mycket fina båtar här också! Vi sov över i båten för första gången och ,skit vad skönt man ligger! Jag sover i kaptenhytten och det menas då att jag har kommandot i våran nya båt!

Vår resa till Malmö gick snabbt och det var trevligt. Vi åkte natt tåget till Malmö och kom fram kl 6 på morgonen. Det fanns ingen frukost på tåget så vi fick gå ut och äta frukost (alltid lika trevligt!) vi hittade ett litet fik som var tyskt. Jätte trevligt faktiskt. Sen när vi hade ätit klart så tog vi taxin till Docka hamn och där så väntade dom som ägde båten. Det var första gången för mig att vara i båten. Den är verkligen härligt och helt underbar! Jag älskade den direkt när jag såg den ^^

Dom som ägde båten visade oss runt och var jätte rara och gulliga mot oss. Det var så positiva med att vi skulle få båten. Det visade små knep och vi fick nästan alla sakerna i båten kvar. Vi trodde att dom skulle ta allt med sig men det lät allt vara kvar och det var bara hur snällt som helst!!!

Vi fick test åka med båten (med dom) för att lära oss lite om vad allt finns och det var jätte kul! Det var helt anurlunda med alla andra båtar man har åkt! Visst det är en katamaran men jag har åkt andra men dom är inte alls lika dana som Brisen! Brisen är grym!

När dom hade sakt hej då till båten och vi hade kramat dom och allt ,så började vi fixa allt. Packa upp alla kläder och köpte mat till oss. När allt var klart så var vi helt slut. Vi virade att vi hade köpt båten med att äta en extra fin middag och plus så firade vi mor och fars 20 bröllopsdag!! mycket firande.

Sen så var alla så trött så vi somnade i våra underbara sängar!

Idag så har vi gjort mycket. Vi har tyvärr inte börjat segla för det är förfärade dåligt väder (vi skulle seglat direkt när vi kom till Dockan men det blev ej så)

Vi har gott runt i Malmö och kollat lite vad som finns där. Vi åt lunch inne i stan och det var mysigt!

Sen så har vi bara gått runt och kollat vad som finns. mycket fint i Malmö!

Vi har nyss kommit hem och tänker vila oss lite. Vi ska snart ut igen för att köpa lite mat som vi glömde att köpa igår.

I morgon säger prognosen att det ska bli bra väder och att det inte ska blåsa så mycket!!!!!!!! Då får vi åka!!!! Vi ska åka i morgon med båten!! Wieee!

I morgon så börjar våran resa!!!

Just lite roliga saker som hände när vi kom fram till Malmö! Första var att barn programmet SOMMARLOV spelas in här. 5 m bort från oss. och Irland från Melodifestivalen var där och sjöng sin bögiga låt!!!!!!!!! Dom repade till direkt siningen och då repade dom 1000000 gånger!! Och tänk er deras låt som jag hatar, spelas upp 10000000 gånger!!! Inte okej!!!!!!!!!!!!!




 Jag och far på nattåget till Malmö.




 Framme i Malmö med all vår packning.

våran första middag i älskade Brisen!



/Asia


en timme kvar!!!!!!!! ^^

Hejsan! Nu är det inte lång tid kvar innan jag åker! Jag och familjen åker taxi till tåget :D

Taxin kommer kl 10 (på kvällen) och nu är kl 9. Så en timme kvar ^^

Jag har nyss prata i tel med Blondi och det var kul ^^! jag har ingen aning om vad jag ska hitta på efter när jag har bloggat.. vänta på taxin..? jag kan kanske läsa? Hum..

Jag kanske inte kan blogga när jag kommer fram till båten för när vi kommer fram så kommer vi ha mycket att göra. Packa upp och sen prata med dom som ägde båten m.m! men jag tror att jag kommer kunna blogga lite ^^

Jaa det vara allt från Asia!!! Simma lugnt!

 

Juste sex!!!!!!!!!

1. Du har förmodligen hört att det tar 20 minuter för en kvinna att bli upphetsad. Men genom att mäta människors kroppstemperatur har en amerikansk forskargrupp nu kommit fram till att kvinnor blir upphetsade lika snabbt som män – på ungefär elva till tolv minuter.

2. Det finns forskning som visar att mottagligheten för lukt och ljud minskar när du ligger ner. Ifall du vill utnyttja alla sinnen ska du alltså välja en ställning där du sitter eller står upp, hellre än missionären.

3. Varför smakar sperma ibland nästan som blekmedel? Det beror på ämnet spermin, som är naturligt desinficerande och skyddar spermierna från syrorna i kvinnans slida.

4. Dogging: En brittisk term som innebär att man har sex, eller tittar på andra som har sex, på halvoffentliga platser – ofta parkeringsplatser. Ordet kommer av att man säger att man ska gå ut med hunden.

5. Har du svårt att bli upphetsad? Innan du antar att det har att göra med din kille kanske du ska kolla ditt p-pillers kända biverkningar. Kombinationen av hormoner i vissa piller kan ha en tydlig påverkan på din lust, vilket i sin tur kontrollerar hur mycket naturligt glidmedel din kropp producerar.

6. Ett okonventionellt preventivmedel är att ge din kille kalsonger i polyester. Enligt forskningen blir män med kalsonger i polyester tillfälligt sterila! Forskarna spekulerar i huruvida den tillfälliga steriliteten beror att testiklarna får en högre temperatur än normalt, eller på elektromagnetiska fält.





Sorry asså!

Hej allihopa, förlåt att jag inte har bloggat men har varit på seglarskola. Som alla vet är det ju midsommar imooorn!! Jag vill verkligen ha en midsommarkrans, jag tycker dom är så sommar!!
Problemet är bara att jag har INGEN aning om hur man gör ... Får väl be någon om hjälp....



Tänk att få ha en sån här i håret!!!

Hihihi, så ser Mys drömmar ut....
Or not?




Jag älskar verkligen när det är djup u-rigning på baksidan!!


Love
// My♥


god morgon och god natt en liten stund! ^^

God morgon! Kl är 6:31 och jag är vaken!!!!!!!! Jag är jätte trött och sur! Sov inte så vidare den här natten… (inte konstigt) idag är det en ny dag och hoppas verkligen att den blir bra idag. Jag har funderingar på att ringa kim och träffa honom sista minuten innan jag drar. (drar ikväll) känner att jag behöver prata med honom om allt! Jag var hos honom igår och då pratade vi också ^^

Jag sov i soffan inatt och den var ganska så bekvämt ^^ tog ner alla mina säng kläder och gosade ner mig och tittade på olika små filmer som gick på tv tills jag somnade. (inte lik mig att göra ^^)

Jag ska nog försöka sova vidare känner jag om jag ska kunna vara trevlig mot någon person idag….

God natt och god morgon!

 

Nu kommer det alla har väntat på!!!!!

 MORGON SEXET FAKTAN!!!!!!!!!!!!

medelhastigheten för en mans ejakulering, alltså hans sprut, är 45 kilometer i timmen? Sperman är alltså lika snabb som en klass 1-moped!

… sex kan bota huvudvärk eftersom det tar bort spänning som trycker mot blodkärlen i huvudet? ”Jag har ont i huvudet” är alltså ingen bra ursäkt.^^

… kvinnan som haft flest orgasmer på en timme kom hela 134 gånger.

… för över 2 000 år sedan deltog 7 000 personer i en orgiefest i Rom.

… myggor har sex i tre sekunder? Låter sådär.^^

/Asia



Så ****** besviken!!!!!!!!!!

Hej alla. Det är just nu natt och jag har verkligen inte orket för att blogga har blivit så jävla lurad av två av mina bästa vänner! Dom säger att det inte kommer bli något ikväll och sen så går jag hem och ser att huset (en av mina vänner bor) är tänt och massa musik m.m jag går upp och kollar vad som händer och där ser man dom två! SOM SA ATT DET INTE BLEV NÅGOT OCH ATT DOM INTE KUNDE GÖRA NÅGOT! Dom tittar på mig och jag nickar bara och säger tack det var riktig snällt! Vilka fina och ärliga vänner man har! Och sen gick jag! Känner mig så jävla förstörd! Hur kan man göra så? Vad har jag gjort! Nej fy fan säger jag bara! nej jag mår så jävla dåligt över att tänka på det! Fy fan!

Min kväll var helt förstörd!

Jag har fått lite kommentarer om att jag ska skriva om sex.. (det jag gjorde första gången!) jag ska väl se vad jag har att bjuda på! :D men ni får då säga vad exakt vad ni vill veta ^^ hahah

 

Myt eller sanning om sex? Här är fakta

Vad vet vi – och vad tror vi oss veta? Det sägs så mycket: att det bara är män som är otrogna, att små skor betyder liten snopp, att ett bra samlag ska vara minst en timme eller att svenska jämställda män aldrig skulle köpa sex. Därför har vi samlat fakta, svart på vitt. Vad stämmer – och vad är bara en myt?

LIV&LUST. Hur länge?
Tror du att alla andra har timslånga förspel med massageoljor och tända ljus? Icke. Det genomsnittliga svenssonsamlaget är på 18 minuter. Snabbisen varar i 3. Varken mer eller mindre

 

Sex varje dag. Säkert skönt och bra för både relationen och hälsan, men den genomsnittlige svensken får inte till det oftare än 1,2 gånger per vecka

Då börjar vi
Hur gamla är vi när vi har samlag för första gången? Jo, männen är i snitt 16,9 år, kvinnorna 16,4.

Antalet partner
Någon skryter om 200, andra uppger stolt att de bara haft en. Men räknat i medeltal har kvinnor haft 4,6 och män 7,1. Partner alltså.

Spermier i miljoner
Ofta säger man att ens barn vunnit tävlingen på väg till mammans ägg. Och antalet konkurrenter är inte att underskatta. 200 miljoner spermier trängs i mannens sädesuttömning

Är den stor eller liten?
Tja, den normala penislängden är 13, 3 centimeter, plus/minus 1,6 centimeter.

Liten näsa, liten...?
Liten näsa och små skor – då vill ingen kvinna ragga på mannen.
Tänk vad de kan gå miste om! Varken skostorlek eller näslängd har något som helst samband med penisstorleken. Säkert.

Resning i mörkret
Natterektion är inget som ska tolkas. 10 till 12 gånger per natt reser sig mannens penis. Utan att det betyder något särskilt. Och morgonståndet har bara med trycket på urinblåsan att göra.


nu har ni lite att läsa om :D
nu ska jag lägga mig och tänka igenom vad som har hänt!
/Asia



 jag tycker också att sex är intressant ^^ haha


BRISEN SNART KOMMER VI!!!!!!!!

Tjaba tjena hallå!

Blir lite sur på vädret här!! Det är jätte soligt i någon min och sen blir det helt plötsligt kallt och blåsigt… jag har idag bara varit hemma och titta på film och halv sovit ^^ kl är 15:43 och jag ska fixa lite mat för jag har inte ätit någon än! (tsss säg inte det till mamma och pappa!) :D

Senare idag ska jag träffa på kim ^^ sen har jag ingen aning om vad som kommer hände.. eller jo! Gud skulle ta med sig några vänner till han och ha trevligt..kom på att jag blev bjuden!

Bra då har jag något att göra senare ikväll! I morgon så åker familjen till våran älskade båt BRISEN!

SPÄNNADE!

Nej nu orkar jag verkligen inte skriva mera! Är jätte hungrig (som en jude!!!!!!!!!)

/Asia


 jag har ögonen på er som läser bloggen! :D


jag är inte ute!! jag är hemma! coolt!

God kväll mina vänner!

Kl är 12 på natten och jag är uppe och känner mig väldigt uttråkad! Första gången på länge jag inte är ute med vänner… har varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt ^^

Jag har inte fått några samtal och inget skit om att hitta på något!! Riktigt skönt!

I morgon så ska jag vakna tidigt har jag bestämt ^^ måste ändra på dynget känner jag!

I morgon så ska jag träffa kim… (det viste inte jag men han sa det nyss…) jag har verkligen ingen aning om vad vi ska hitta på men det får bli vara hemma hos honom och bara ta det lugnt och prata :D

Jag kom på att jag seglar med familjen om ungefär 2 dagar.. ! gud vad kul! men jag kom på att vi kommer tyvärr inte ha så fint väder första veckan !(inte okej!)

Och familjen verkar tro att det är jag som ska göra allt! Kaffe på sängen kl 8 till mamma och pappa. Starta motorerna. Klättra upp för masten, sätta segel ,styra, läsa kartan, laga maten..  men hur ska jag då lyckas med att blogga??? Jahap vi får se vad det leder till!

/Asia!

God natt!



 så ska det vara när jag seglar! ^^



 det här tackar jag verkligen inte nej till! :D



 ser ni hur grym jag är på att fixa segel! :D


hatar min dator men endå är den bästa skrotthögen nånsin! :D

Hejsan alla kåta och glada personer där ute!(ni som är sura kan dra!) för jag är jätte glad och känner mig pigg! Åt just middag med min älskade päron och det var jätte kul ^^ Emil är komiker och är grym på att komma på skämt! Familjen skrattar och jag spottar ut min läsk för det är så roligt! Sen så hade vi efterrätt och det var mums mums! Jag och Emil fick för oss att rita varandra när vi skrattade ^^ vi ska rita det som framhäver mest när man skrattar..det gick väll så där! Men det var kul det!

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu..men min min Marcus sa att han ville träffa mig …så jag ska nog träffa han..men inte nu..min min Marcus tittar efter en ny bil ^^ :D

Jag ska nog dra in till min bror och se vad han gör för något roligt.. HAN HAR FÅTT EN NY DATOR!!!!!!!! EN ROSA OCKSÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SNÄLLA VI DÖDAR HAN!

Vad har jag för dator då! Jo ni förstår min dator är lika gammal som den första datorn som kom till!!! Den är verkligen sämst men endå så älskar man skrott högen!

Knulla lugnt så ses vi snart!

/Asia


nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag dör!!!!!!!!!!!!!! jag älskar min gammal dator! (skrotthögen!) hittade en gammal text jag hade skrivit!!!!!!!!! oj oj! 

Om sanningen ska fram så säger jag att jag hatar det om hända!!! Jag tycker att det är skit alltihop mellan oss! Vi älskar varandra! Vi är gjorda för varandra! Vi bråkar ibland men och?

Det fina vi har!! Det är obeskrivligt! Varje morgon när man vaknar så har man din blick i min! dina händer mot mig! Ditt andetag mot mig! Känna ditt hjärta slå! Det är helt obeskrivligt!! Det är det bästa som har hänt i mitt liv! Du gör min dag!!!!!!!! Du får känna mig speciell!

DU GÖR MIG FRISK!

Du är för vacker för att släppas! Jag har bara lust att binda fast dig i mitt hjärta för gott och aldrig släppa dig!! Ingen kan släppa dig! Även om jag dör så är du där!

Det som har hänt nu är bara för hemskt! Mitt hjärta är inte sig själv längre känner jag själv! Det är något som inte stämmer! det slår inte längre! Tiden går inte! Varje morgon när jag går till bussen så tar det en evighet! Jag går och går men kommer aldrig fram! Jag blir skit rädd varje gång när jag märket att jag inte är framme!

Men det mest jobbigaste är på morgonen!

Jag vaknar och tänker han är här! Jag känner mig fram till dig, lyssnar till dina hjärtslag.

Men det tar tid! Jag får alltid panik! Jag tittar upp och du är inte här! Dina händer är inte på mig! Dina ögon är inte öppna mot mig! Din bröstkorg som är så välkomnade är inte där! Du är inte här med mig.  

Du ska alltid veta att du har plats i mitt hjärta!




PINSAM MAN ÄR IBLAND!!!!!!!!!!! ^^ MEN JAG ÄR GLAD NU SÅ JAG BJUDER PÅ DEN ^^ PUSS OCH HEJ!



 det är han dikten är till!


de fina vädret börjar komma! :D

Hej på er alla!:D ser att det börjar bli fint väder igen! (vad glad man blir) nu vill man bara ut och njuta av det fina men nu kommer problemet.. vad ska man göra? Funderar på att ringa Lin-Lin och Alex och se om dom har lust att hitta på något . Det var så jävla länge sen man gjorde något med sina systrar!

Igår så var det kul kväll :D var med Joel och hans vänner. Jag är faktiskt väldigt glad för att jag träffade Joels vänner spec en person… ^^ han var speciell. han var inte riktigt som dom andra… blir lite nyfiken på honom faktiskt.. nog om killar!!! (killar är inte bra för tjejer!)

När jag kom hem från Joel så trodde jag att larmet var avstängt men nej det var det ej! Jag går ner och allt börjar låta! Jag håller för öronen och väntar på att larmcentralen ska ringa. Dom ringer och jag säger att det var mitt fel och sen var det jobbiga ljudet borta ^^ lite pinsamt att säga att det var mitt fel. Är det svårt att slå av larmet…. Nej det är det verkligen inte för normala personer.

Som tur jag behöver bara säga att jag är onormal och har svårigheter så fattar dom ^^ hahaha

Nej nu ska jag fixa något att äta är jätte hungrig och kan äta upp en häst känns det som!

Puss och hej!

 ^^


Vart tog Sara vägen?

Hejsan alla mina solstrålar, haha! :D
Ja, var tog jag vägen någonstans? Jo, för det första så har jag ju fått sommarlov som jag bara njuter av så mycket jag kan! Och för det andra så är jag väl allmänt lat utav mig så att jag inte orkar skriva...?
Men jag hade en jättemysig helg med kusinen Fanny, hennes pappa och min mamma och pappa (,syrran va på fotbolls-cup). Vi åkte bl.a till Fotografiska (rekommenderas ej för tillfället...) och jag och Fanny fotade en header till hennes blogg :)
'
Imorgon är det EN VECKA kvar tills jag sticker till Storbritannien med Fanny på språkresa. Vi ska bo i Hastings hos en värdfamilj där. Dem bor i ett jättemysigt radhus som ser så där typiskt Engelskt ut - sökte på Google Maps :) Hade gärna visat er, men för allas säkerhet så skriver jag inte ner adressen!
Jag längtar så mycket att jag typ spricker. Jag och min bästa vän till Hastings i TRE veckor helt ensamma (=utan päronen). Jag har dessutom aldrig varit utomlands mer än en vecka förrut så det kommer att kännas lite konstigt. Hoppas att man inte får så mycket hemlängtan, men det borde inte vara så svårt med allt kul man kommer att göra! ;)
'
(Bild fr. Google)
'
Fortsätt att ha ett grymt sommarlov, hörni! ;)
///Sara
'
P.S. Är det bara jag som har tröttnat på våran header???? :(

Hejsan allihopa!

Tjaba tjena allesammans! Vart har jag vart? Jo, njutit av sommarlov, såklart! Vad skulle man annars ha gjort? Det har varit megaskönt att bara slappa hela dagarna utan att behöva göra någonting alls. Inte slöat helt och hållet, såklart, men tagit det lugnt och vänjt mig vid den nya livsstilen.
Dagen efter vår skolavslutning hade jag och tjejerna en liten BBQ då vi även firade Mirandas uppkommande födelsedag. Det var verkligen jätteroligt, förutom alla myggbett man fick. Vi tog massor med foton, men dom kommer förmodligen upp i ett senare inlägg. Kan inte själv lägga upp bilderna eftersom jag inte har dom. Ni får be My och Adéle i detta fall, det var dom som hade kamerorna.
Jaja, nog om det. Jag vet att detta mer är Saras grej, men jag tänkte också bidra lite. Teckningen nedan ritade jag under en kväll häromdagen. Det var tänkt att det skulle vara Nina Dobrev men det blev inte riktigt så. Men den blev bra i alla fall. Tycker jag då da... Kommentera gärna vad ni tycker!






XOXO

// Ruta

till alla killar!!! :D





jag vet att den är gammal med *** jag tycker att den stämmer endå! jag menar om en kille gjorde så mot mig så skulle jag fan dö av kärlek!!! det är jätte fint tycker jag ^^

/Asia

kärlek!

Kärlek:

Kärlek kan tyckas på många sätt
för några en börda, för några så lätt.
Kärleken är inte alltid sann
varken för kvinna eller man.
För vissa tar den slut,
för andra håller den livet ut.
För vissa kan kärleken tyckas långt bort,
för andra nalkas den inom kort.
Kärleken långt där inom oss bor,
ja kärleken, den är verkligen stor!

Det enda jag vill är att vara dig nära
Det enda jag vill är att känna din kropp
Att känna dina armar hålla mig hårt, hårt intill dig
Omsluta mig med din styrka
Jag vill röra vid dig, vid ditt ansikte
Se in i dina ögon, röra din hals, dina armar
Din hårda rygg och hela din kropp
Jag vill röra dina underbart smala höfter
De som jag har drömt om så många gånger
Jag vill känna hur du känns under mina händer
Jag vill se dig när du går
När jag ser dina rörelser vill jag bara ha dig
Jag vill se dina gulliga skrattgropar
Och ditt sexiga leende
Jag vill röra ditt hår, jag vill vara nära dig
Det finns Så mycket jag vill.......
 

Tänk om jag vore en fågel,
jag skulle skydda dig med mina vingar.
Tänk om jag vore ett täcke,
jag skulle värma dig om natten.
Tänk om jag vore din dagbok,
jag skulle veta dina innersta tankar.
Men tänk om jag vore mig själv,
så att jag skulle kunna bli älskad
av dig.

Jag vill att du finns här
när jag behöver dig.
Jag vill att du tröstar mig
när jag är ledsen
Jag vill känna dina armar om mig
när jag behöver trygghet.
Jag vill att du ger mig all din kärlek.
Jag vill torka tårarna
och känna mig lycklig.
Men det går inte så länge du
 inte finns här.

Jag vill inte sätta världen i brand
Bara tända en liten låga i ditt hjärta
Jag vill inte släppa din hand
För att det skulle ge mig smärta
Jag vill inte hålla dig för hårt
Men inte heller låta dig gå
Det skulle vara alldeles för svårt
Eftersom jag älskar dig så

Jag älskar dig så
det är du som får mitt hjärta att slå.
Utan dig vill jag inte leva
utan dig i mitt liv skulle jag bara i mörker treva.
Du gör mig lycklig och glad
och jag tackar gud var dag.
För att du är min
och för att jag får vara din.

I kärlek finns det trohet
I trohet finns det kärlek,
men vad finns i otrohet?




/Asia


jag vaknade kl 6!!!!!!!!!!!!!! och somnade inte om! :D

God morgon alla!

Jag kom nyss hem från kim. Jag gick sova över hos kim till slut. Jag och kim la oss tidigt och vaknade kl 6!!!!!!!!! (På morgonen) för att han skulle jobba. JUSTE MAMMA OCH PAPPA! JAG VAKNADE! Jag gick inte och la mig igen för jag var pigg. Jag åkte hem och sen har jag bara tagit det lugnt hemma. kl är nu 2 och jag har funderingar på att gå ut och träffa en gammal kompis som jag inte har prata med på ungefär ett år för att vi bråkade…

Ikväll så kommer det säkert bli en lugn kväll. Jag ska över till Joel och spela fotboll med hans vänner och sen så kommer vi bara ta det lugnt.

Kom på att jag fyller på snart!!! (wieee!)

Men det dåliga att jag inte har någon aning om vad jag önskar mig!!! Och jag kommer fylla år när familjen seglar! Oj ojoj!

Får se hur det går :D

Nu har jag typ inget mera att skriva om. Funderar på att gå ut nu och se vad det finns för fit folk ute i det här soliga vackra farma väder! (NOT!)

Hej så länge!!!


Puss eran Asia




 tycker om den här bilden :D bjuder på den :D kolla hur blek jag var där!!!!! :D




sura Asia!!!!!!!!!! morrr

Hej folket där ute!!!!

Jag är hemma och har nyss packat ihop alla saker till båten och har också städat mitt rum (tvångs!)

jag ska kanske att jag bara skulle ta det lugnt ikväll…så blev det inte! Drog ut och tittade på film hela natten!!! När jag kom hem så var jag jätte trött..och nu får jag bara knäll och skit och massa onödiga saker! Jag fattar verkligen inte vad dom klagar på! jag har gjort de dom har sakt ..och dom klagar fortfarande…!!! Ååååååååå blir bara så sur!

Jag ville idag träffa kim och prata och så men det får man inte för att man var ute sent och dom tror nu då att jag kommer sova bort hela dagen i morgon… (DET SKA JAG INTE!) men hur *** ska jag bevisa att jag inte gör de? Ringa varje kvart och säga att jag är vaken och springer eller!...

Kim går och lägger sig tidigt och det kommer jag också göra…han vaknar tidigt också….det kommer jag också göra! Men åååååååå!

Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på! jag ligger i min säng och vill kolla på film men det fick man inte! (heller…) jag har verkligen inget att göra! Jag får inte gå ut ingen film…det funkar att vara på internet men jag börjar bli trött på det! jag kan tänka på liga i min säng och bara mysa men då kommer mina päron få flipp på mig och då är jag dödens!

jajaj får väl se vad jag ska göra!

/Asia






bilden passar jätte bra med det humöret jag är på!!!!!!!!!!!!!


-.-

 Man blir ju överlycklig när man först försover sig, sen märker man att det spöregnar och att man ska behöva stå där ute i regnet och frysa ....
Man blir så frustrerad av att stå bredvid bara och heja på tjejerna, man vill ju ut och spela själv!!! Så inte en så jätte glad My. Min fot har ju som sagt muppad.


Lånade bilden från www.frdrika.blogg.se


Love
// My♥


ensam i huset!=älskar det

Hej alla där ute!

Jag sitter just nu små surar för att Emil har fått en skit snygg ny mobil! Han får lite för mycket fina saker tycker jag… men men älskar honom gör man endå!

Idag så kom jag hem runt 2 tiden och sov till 5 tiden. Jag har typ varit uppe hela natten… (när man just kom tillbaka till Sverige!)

Jag kom hem runt 9 tiden igår och åt middag med familjen. Jag pratade på som en jude om Spanien resan! Det var ass kul! Sen så när vi hade ätit klart så drog jag upp till mitt rum och fixade mig. Jag satte på mig myskläderna. När jag var klar så ringde min min Marcus! Han ville träffa mig och han var på väg till mig… (jaha…?) jag orkade verkligen inte fixa mig fin så jag gick ut med myskläderna och hälsade på min min Marcus. Vi pratade evigheter och jag och han åkte hem till honom och kollade film.

Sen så smsade kim mig och han ville verkligen träffa mig sa han! Han ville prata om något med mig…!  Han sa att dets kulle vara bäst om man tog det öga mot öga… jag blev skit rädd och frågade 10000 frågor om vad som har hänt m.m.

Min älskade min min Marcus förstod mig och körde mig till kim. (så jävla söt!) när jag kom så pratade jag kim i flera timmar och sen så somnade vi sängen och snarkade gott länge! Sen när vi vaknade så har vi bara segat i sängen och soffan. Sen så åkte jag hem för att få lite saker gjort hemma!!!!

Det var min dag det!

Jag har varit hemma ensam hela dagen och jag klagar verkligen inte! Har verkligen njutit av ensamheten här i huset!

På torsdag så ska familjen sega vår älskade båt! BRISEN! Det ska bli skit kul!! Fett taggad för att segla med brisen!

Nu ska jag sätta på en film och mysa mig ner i sängen och mysa med katten. Sen så ska jag äta med familjen och sen vet jag ej vad som kommer hända… vet inte om jag orkar dra ut idag… (hum!)

Simma lugnt där ute och snälla! Gör inte illa er!

/Asia


 hahah älskar bilden! jag sover ..men ser ut som jag läser..!



 väntar på att flyget ska komma! glada tjejer det!


älskade laget sammlade för en hård tränings pass!

 när man har varit i solen så blir man så härligt brun! mee like!


 jag och gumman hade dansat hela natten och var helt slut på flyget hem!  så söta vi är! kolla noga på mina läppar så ser man att jag dräglar!





hemma!!! <333

Hej bloggen! Jag har nyss kommit hem!!! (är jätte trött!)

Jag har inte sovit på 2 dagar för jag haft för kul! Jag kan förklara lite mera sen.

Jag ska nu vara med familjen och prata lite. Jag känner att jag är helt slut körd!

Puss och hej!

Hola!!


H&M



Love
// My♥







Lisa här!

tjoo bloggen! jag vet jag har inte bloggat på evigheter men nu ska det bli en ändring på det! Det finns bara en hake... vad ska jag blogga om? Kan inte ni hjälpa mig att komma på ideér? skulle vara hur snällt som helst! Nu är det ju sommarlov! vad ska ni gör på sommarlovet? Jag ska iaf konfirmera mig, åka till London en vecka, ha mysiga kvällar med kompisar, och massa annat roligt man gör på sommarlovet! Vad ska ni göra?
Hoppas ni får en riktigt bra sommar!
// Lisa ♥
( glass i massor ska jag äta också! )

F******n!!!

Jag är så ARG just nu!! självklart ska man skada sig lagom till Eken!! Eken e på fredag och jag får inte träna på TVÅ!!! hela veckor!!! Fötterna har lyckats muppa sig ... Har ingen aning om hur. Men så då var man ju hos Vårdcentralen i typ en TIMME!! för att ta ett j****a blodprov som man sen höll på att svimma för att man tog -.- men nu är man ju inte lika snurrig iaf, fast så sjukt arg över Eken och träningar och allt möjligt. Så nu blir det voltaren i två veckor.

Love
// My♥


spindlar hela huset!!!! inte okej!

Heej alla! Nu jävlar ska jag åka!!!! Kl är nu 1:44 och jag är skit trött! Har inte sovit! (elr lite bara..)

Jag har haft spindel jakt hemma! Jag vaknade med att jag hade en står spindel på mig ! jag hoppade till och dampade låst som ***! Jag kunde därefter inte sova så jag ville ta en dusch men när jag skulle göra det så var det en jätte jätte stor spindel på golvet i badrummet! Jag blev fett nojig! Började gå fram och tillbaka i huset för att hitta ett sätt att döda den. Jag blev jätte kiss nödig när jag tänkte och blev så modig att jag vågade hoppa över stora farliga spindeln men nej jag fick en annan spindel på mig i stället! Det fans en spindel på toalettlocket och den såg inte snäll ut! Då blev jag skit nojig! Ville skrika men hela familjen sov! Jag sprang ut och hämtade ett par höga skor och en sopkvast och en disk handske. Nu jävlar var jag klar för att döda! Jag gick ner och blev endå nojig när jag såg dom två läskiga spindlarna! Jag vände om och tog av mig spindeldräckten ^^ och skit i att duscha och gå på toa. Nu sitter jag i mitt rum och väntar på att min far ska blir klar för att åka! :D

God natt på er! Och ta det lugnt! (jag ska inte ta det lugnt !) :D

/Asia

Tur att jag slipper spindlarna!!! Hahaha

Fan vad det kryper på mig kropp! Jag hatar spindlar!

Jag får be min far at döda dom!:D och sen så tar jag åt mig äran med att ha dödat stora spindlar!


Extra bright I want ya all to see this


hej då Sverige!

Hej alla! Idag så åker jag till Barcelona!

Jag ska åka kl 2 på natten till Arlanda och mötta alla i laget och sen åker vi från Sverige!! (yes!)

Igår så var det match mot Västerhaninge och vi vann över dom så jävla stort! Vi var grymma!! 4-1 till oss! Hahaha

Efter när matchen var slut så var jag hos alexandra. Där var Delfin manen och porrsurfan och många mera:D vi hade det jätte kul!

jag kom runt 2 tiden och när jag skulle sova så kunde jag inte göra det. Jag tänkte så mycket på vad som har hänt och mycket mera. Min mobil ringde och det var kim som ringde. Han undrade vad jag gjorde och massa mera. Samtalet slutade med att han hämtade mig och jag sov över hos honom.

När jag vaknade så var kl 9. Jag och kim pratade en stund och sen så drog jag hem och började packa mina saker.

Jag har nyss ätit middag och funderar på att sova lite för att orkar vara uppe sent :D!!!

Vad tycker ni?

 

/Asia


Pic's från igår!

 






haha tror det räcker med bilder för att ni ska fatta lite hur det var ;)

Love
// My♥

sverige hej då!

Heej alla muppar!:D

Vad hände där ute?

Igår så var det skolavslutning och oj oj vad glad man är nu! Nu jävlar slipper man allt skit i skolan! Betygen och mycket mera.

Jag firade mycket igår med att det var sommarlov med massa roliga kompisar och vi hade det grymt kul :D

När jag kom hem så började äta som en gris för jag hade inte ätit lunch och middag igår (åt bara lite lite lite) tog typ allt! Nu är jag så mätt att jag tror att jag ska gå sönder !

Nu så ska jag ut med min älskade bror Emil och Alex! Vi ska sola och bli negrar tsm! (ahaha!)

Vi ska nog också bada! (wiee!)

Sen när vi har badat så ska jag fixa mig till matchen idag! (MATCH I DET HÄR VÄDRET!) det är fan 30 grader ute!

Sen när matchen är klar så ska jag åka till baduden och dansa med min far (lovat!)  sen så kanske jag ska dra till några kompisar och ha det trevligt!

Mycket att göra idag!

Måste också packa idag tills i morgon! :D heej då!

/Asia



God morgon!

Grym kväll igår på grönan med Ronja, Ellen, Emma O, Emma B, Matilda, Sebbe och Oscar. Testade nya Twister igår, värd att åka iaf. Och idag blir det till Sara på grillning. Niiiice!!! kommer upp bilder från dt imorrn.

har tyvärr ingen bild från grönan!

Love
// My♥

Vem bär den bäst?

Tjosan hejsan allesammans! Länge sedan ni såg ovanstående rubrik, va? Japp, nu var det dags igen!
Den underbart vackra Nina Dobrev vs. Ashley Greene.
Sååå, vem tycker ni bär den bäst, Nina eller Ashley? Vote!




Källa





XOXO

// Ruta

Bilder från igår!!



Love
// My♥

Snart slut!!

Imorrn är det sista dagen som klass 8B för vår del !!! shiiit vad tiden har gått snabbt, hade tänkt lägga uppp bilder från klassens dag på datorn men datorn jag kan lägga upp bilder på blev lite knaaas ... så bilderna kommer upp imorrn, eller en del av dom iaf, heheh lite många bilder annars ... Men jajaja dags för min beauty sleep ♥ måste ju upp tidigt imorrn för att fixa iordning mig. Men kommer upp bilder från imorrn säkert också. Så natti natti honnye bees



Förra årets skolavslutning!


Love
// My♥

yesss vad glad man är!

Heej älskade vänner

Idag hade jag klassens dag och vi hade picknick och badade :D

Det var faktiskt jätte kul !(jag var först i vattnet!!)

Vi tjejer pratade och hade det trevligt. Sen så åkte jag och några kompisar till stan och kollade efter presenter! Sen så drog vi hem alla!

Jag har nyss ätit middag och det var ass gott! Pastasalad med mycket gott i!

Jag har nyss fixat mig. Har målat naglarna och fixat hela mig till i morgon. I morgon är det skolavslutning och gissa om jag är glad! YESS NU SLIPPER VI ALLA LÄRARNA!

Jag är också narvös för jag ska sjunga också! Jag kan låtarna men är endå nervös för jag har varit sjuk och jag tappade då rösten!... (hoppas allt går bra!!!)

Nu ska jag sova :D är jätte trött och behöver sova tills i morgon. I morgon blir det en stor dag och mycket firade kommer det bli! (hahhaa!)

Ha det bra älsklingar där ute!

Fan vad jag känner mig glad! Det var länge sen jag kände mig så här glad! Jag känner att jag börjar bli Asia glad igen och det är mycket bra!

 

/Asia



älska,älska inte, älska, älska inte ^^

Tjaa folket!!!!! Vad händer yaoo!

Sitter i skolan yaoo. Sitter med lisa fisa yaoo och Jessica Z sär-barnet yaoo!

Vi sitter i skolan!

Haha skoja! Skoja!

Nej men jag sitter i skola med mina vänner och har typ städdag med klassen… (ingen städar..)

Alla springer runt och har det kul (ja med!) hahah

Vi ska städa till kl 1 och kl är nu 10…..! wft ska vi städa i typ 3 timmar! Med vadå?!

Idag hade vi sovmorgon!! Men jag kom försent för jag ville sova lite längre! (hihi!)

Idag så är det träning men vet ej om jag ska gå elr inte..? jag är inte taggad för att träna! (snyft!)

Jag har en fundering om att kanske kontakta hjälten..  men vet inte om jag vågar.. ska jag?

Vi får se vad som händer.

Nu ska jag dra :D ska ut och skrika!

Hej då! Puss




 bjuder på den här!!! vad snäll jag är!


fotbolls matchen! ***

Hej allihopa! Dag så känner jag att det bara blir värre. (med allt!)

Jag vill göra något åt saken men det går verkligen inte!  Någon som har tips?

Jaja idag så var det skola och det var uppdraget :D

Det var kul men mitt lag vann inte! **** vi var grymma!

Vi slutade runt 2 tiden och det var typ 30 grader varmt ute så jag och Tim the land,kåta Pontus och min kram kompis badade tsm :D det var ass varm i vattnet och vi hade det kul. Sen så drog alla hem och jag fixade mig till mig till match som sög ****!

Jag sov en stund för att tagga till inför matchen men det gick åt ****’!

Blir så arg på fotbollen! Vill just nu bara sluta spela för gott!!

Jag har nyss kommit hem och ska ta en dusch och sen sova. Behöver sova bort allt jobbigt känner jag!

Hej då!

/Asia


Vero Moda

 smillas-s-l-top    VERO MODA!                                                 collie-sl-top-dna
                        smillas s/l top               petrea-tube-topagnes-sl-top


Love
// My♥

I'm back in town!!

Hej alla glada männsikor! jag är tillbaka från Hallsberg, kom i söndags igentligen men var så trött igår att jag inte kunde blogga. Ända sättet att förklara helgen är:

Jack Sparrow- The lonely Iland Feat. Michael Bolton

Kunde inte fixa en video men jaja ni kan söka på den. 

Bergsprängaren gorde verkligen Hallsberg!!!

 

Love
// My♥

suck! och god natt!

Hej alla! Jag har nyss ätit mat och det var gott!

Jag sitter just nu hemma och chattar och kollar runt. Funderar på att sova snart. Jag är jätte trött och jag känner mig vilse så jag måste sova känner mig.

Just nu händer allt på en gång och det klarar jag verkligen inte av!

Ja är verkligen inte på Asia toppen humöret och tror inte att jag kommer vara det på länge…

Jag har så mycket tankar i mitt huvud..ska jag göra det? Men varför? Är det bra för mig? Mår jag bra av det?! Jag kan verkligen inte svara på dom frågorna ibland och det är så **** jobbigt!

Vart ska man ta vägen när ens hjälte är borta.. och mycket annat skit skiter sig!

Jag vill verkligen inte bli som förut! Det är en sak jag vet men hur ska man göra det för att undvika att bli så? Och vilka är mina rätta kompisar?
skit nu blir jag jätte förvirrad! Jag känner ibland att jag inte längre orkar att stå och lösa allt men jag måste! MÅSTE MÅSTE MÅSTE ! men det här gången så skiter jag i det! Det får gå som det går och sen när jag har orket så fixar jag det. Eller så löser det av sig själv!? (hoppas)

God natt med er! Sov gott!

/asia


Hejsan allihopa!

Tjosan hejsan allesammans! What's up?
Jag har vart bortrest de senaste 4 dagarna, Danmark was the destination. Det var riktigt roligt, men jag berättar mer i ett senare inlägg!
Sååå, nu till meningen med detta inlägg:
Jag var inne på youtube och kollade på lite olika videos när jag kom över denna underbara video. Please take your time to watch it!






Well, what can I say? They make me smile!




XOXO


// Ruta

I'm a fairy, but not in a fairytale



//Sara

god morgon i bloggen <3

God morgon alla!

Jag vaknade nyss och hade panik!!!!

Jag hade lovat kim att jag skulle komma hem till honom tidigt på morgonen men jag somnade om för jag var så trött! Fa***

Jag smsa honom och sa förlåt och han skrev VAD!!! Så nu ska jag till honom och kolla upp vad som pågår här!

Jag har verkligen ingen aning om vad som händer idag..

Jag är jätte trött för jag har typ sovit i 4 timmar bara… jag kom sent och oj oj oj säger jag bara!

Jag har funderingar på om det som hände igår skulle vara negativt eller positivt? Jag vet inte!!!!!!!!!!!!

nu ska jag dra!

/puss asia


solen är bäst! <333

Hej igen! Jag somnade tillslut! Kl 5 elr något… Jag vaknade kl 9 och sen har jag bara små sovit. Har solat och är nu svart! ”) Jag väntar just nu på att kvällen ska komma för jag ska hälsa på kim en stund. Det är så fint väder ute! Blir glad av det! Jag mår bra och börjar bli frisk ! jag tror att jag kommer kunna sjunga på skolavslutningen :D Nu ska jag sola lite till och drömma mig bort. Jag slipper nu alla döda människor. /kram Asia!

jag har blivit galen! jag ser döda människor!

Hej alla läsare!

Kl är nu 02:02 och jag sover inte! Just nu är jag skit rädd och tror att jag kommer dö snart! (ärligt!)

Det är inte ofta stora starka Asia brukar vara rädd men nu måste jag vara rädd.

Det är så här att jag går på medicin och jag brukar inte ha svårigheter med hjälpmedel för kroppen..men det skumma är nu att jag fan inte vågar att sova för jag har börjat se saker som skrämmer mig! Jag ser döda, utvecklingsstörda människor, nerbrända m.m! hemska saker!

Det funkar så här.

Klockan är mycket och jag är jätte trött. Jag lägger mig i sängen och tittar runt i mitt rum lite snabbt.

Sen så blundar jag och helt plötsligt så kommer det döda människor för bi mig. Det är som att jag tittar på dom..dom röra inte mig, men dom tittar på mig med och det är inte vackra! jag tittar på när det sker misshandel och när jag tittar på allt det där så känns det som att det har gått 10 timmar men när jag vaknar upp för att det är för läskigt så har det gott ungefär en kvart!

Det här är inte okej! Jag fattar inte varför jag börjar bli nojig! Jag har inte sett på någon skräckfilm på senaste tiden..jag har inte hört om något läskigt som har hänt..det har inte hänt något läskigt!

OCH DÅ I HELA VÄRDEN! VARFÖR SER JAG DÅ LÄSKIGA SAKER! Jag brukar verkligen inte drömma om läskiga saker! Jag är inte en sån som blir rädd för skräckfilmer och sånt. Men nu jävlar är man rädd!

Jag har en liten ide om att det kan vara min medicin..men vet ej..jag har aldrig märkt något läskigt när jag har gott på medicin men nu gör jag det..?!!!!!!!!

Det här är inte kul! Jag vill sova men när jag bara blundar så ser jag döda kroppar som flyter m.m!

Vet inte vad jag ska göra inatt.. men det skumma är om jag somnar på dagen så märker jag inget av det läskiga.. det är då som vanligt men det är bara på kvällen..!

Hej då!

/Asia


Give light and people will find the way.



PhotosSeventeen Magazine & Troix Magazine

Gosh, tjejerna från Pretty Little Liars är drop-dead-gorgeous. My favourite girls från serien är Lucy Hale och Shay Mitchell. Serien måste man följa (so excited for season 2!) om man vill se något entertaining, den har lite Gossip Girl feeling. Bye dolls!



Bye, bye

Hej allehoppa drar till Hallsberg nu så kommer inte kunna blogga förens på söndag kväll eller måndag. Då kan jag lägga upp bilder och blogga om hur resan har varit med tjejerna ♥ My darlings ♥
lägger upp en gammal bild på oss.


Love
// My♥

börjar bli frisk men saknar hjälten som ****!

Tja tja bloggen um idag så ska jag bara göra ba och sen…. Blä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej alla läsare! Jag vaknade nyss och jag mår faktiskt bra! (har fortfarande svårt att äta och svälja mat eller dricka men det funkar snart igen)

Kom på jag har inte ätit något typ på flera dagar! Jag är hungrig men kan inte få ner något! Jag dricker mycket men det är inte lätt.

Det är bara att sova och försöka bli frisk!(låter som en bra ide tycker jag)

Jag ska snart ut och sola lite men först måste jag få min äckliga medicin som smakar piss!

Idag blir det bara lugn dag.

Juste ni kanske vill veta en jätte tråkigt sak L

Hjälten och jag är inte tsm längre L  tog slut för några dagar sen. (jätte ledsen för det)

Men vi är vänner och så men jag älskar honom så mycket så det är jobbigt L (stackars mig, blir sjuk och förlorar en hjälte!)

/Asia

 hjälten!


Dagens shopping!!

Här kommer dagens shopping med mamma:


Från Weekday, så söööt!!!

En tröja från Monki jag inte hittar på deras hemsida www.monki.com och orkar inte ta kort på min. Men där inne träffade jag Sara och Miranda, roligt roligt. Sen köpte jag en jacka från BikBok som jag inte heller hittar men www.bikbok.com om någon vill kolla på deras kläder.

Men funderar på att köpa:

eller


Hmm det var dom jag kom på just nu

Love
// My♥

jag borde kanske flytta in hos sjukhuset!

Hej alla glada och sura personer där ute!

Förlåt för jag inte har bloggat men det har varit för att jag blev jätte sjuk för två dagar sen.

Jag hade hög feber, ont i hela kroppen, halsmandlarna hade svullnat upp så mycket att jag inte kunde äta eller dricka eller svälja mitt saliv. Jag var riktigt sjuk.

Igår så åkte jag till sjukhuset och jag har  Streptkockter. Jag har nu fått medicin och jag mår faktiskt bättre men har jätte ont i halsen.

Kom på att skolavslutningen är snart här..och det kommer ta en lång tid att bli frisk igen.. jag ska också sjunga med bandet. Vet inte om min röst kan göra det. Jag pratar jätte dåligt begrund av att halsen är så svullen.

Idag så ska jag nog sätta mig i solen en stund och försöka få lite färg. Jag ser gul ut i hela kroppen och mitt ansikte är jätte gult och grått.(ingen vacker syn!)

/Asia sen sjuka!

skit det är verkligen något fel på mig! jag vet inte hur många gånger jag har varit på sjukhuset det här året!! 1000 gånger! jag svär!

 sån här mangnetkamra har jag varit i!! och fy fan säger jag bara! trode att jag skulle dö!


Dagens Konstnär

Hej allesammans! :)
Sh***t va fint väder det är idag! The summer is heeeere!!! :D
Och idag är det EXAKT 4 veckor kvar tills jag och min kusin Fanny ska till England på språkresa -  FYYYY F*N VA JAG LÄÄÄNGTAR SKA BLI SÅÅÅÅÅ KUL! :D
'
Idag bjuder jag på dagens konstnär för mig som jag blir väldigt inspirerad av! :) För att se mer av hennes konstverk gå in på hennes deviantART HÄR. Enjoy <3







'
Ååååh, varför kan inte jag vara så duktig?? :'O
'
Many hugs
/Sara

Don Pedro likes Bollywood



HET sommarhälsning från Don Pedro! Watch it!

Bergklint

Började tänka på vad mitt efternamn betyder idag och så fick jag för mig att jag skulle skriva om det. Mitt efternamn är en blomma.
så här ser den ut:


Fin va ??

Love
// My♥