That's obviuosly.


Would you now My name

Sitter ock väntar på att göra mitt sångtest, sååååååå nervös!!!!! Har träffat några trevliga människor här, även min kära vän Jasmine som kg känt ett tag nu. Men Sushi, Ebba och Sofia är nya vänner!
My

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2447939/images/2012/pic_194868985.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2447939/images/2012/pic_194868985.jpg" class="image">


So true and so funny


Källa




XOXO

//Ruta

Don't you let me go tonight

Tänkte att jag varje rubrik skulle skriva en textremsa från någon låt, så kan man kommentera vilken låt det är! Sounds good?

My


Party in da house!

Balen är ju snart, eller inte så snart men tillräkligt snart så att det börjar bli dags att skaffa en klänning! Här har jag några jag valde ut från www.Nelly.com tycker att dom har riktigt snygga kläder. Jag köpte min skolavslutn ingsklänning där:


Här är några tips från mig iaf:


Älskar "the little black one" så snyggt med ett par skita snigga klackar!






Älskar ryggen på den blå klänningen + färgen!!

Jag tror att jag ska sattsa på "one shoulder dress"!!

My


Dagens Konstnär

Hejsan svejsan!
Gör ett snabbt inlägg nu eftersom jag har lite att göra med både läxor och CV. Så jag har utsett en konstnär idag som jag personligen tycker är as-bra (som många andra). Men jag gillar sättet han ritar porträtt på, så nu får ni se några konstverk från honom, Michael Shapcott. :D
Källa: michael-shapcott.com/blog/
Have an awsome Sunday!
// Sara

You don't know, you don't know you're beautiful

Är påväg hem från ett so prov nu!! Såååå härligt att det börjar bli vår!!På provet skrev hela 8 och en halv sida. Men men nu ska jag hem och efter det dra på match, vi möter bolton vilket ärrandes roligt eftersom vi är ungefär jämnduktiga.
See ya later
My


Så coolt asså!!



Asså är det bara jag som tycker att det här är så himmla coolt asså!!! Jag som tyckte att det var svårt att vara en person och spela gitarr asså!!! + att jag verkligen älskar den här låten, en av mina favvo låtar just nu.

Love eeightb
// My

Vinn en dejt med Megan Fox!

Så här står på på Posh24:

Vill du åka till Los Angeles för att träffa Megan Fox? Nu har du chansen! Det gäller att imponera på henne bättre än alla andra svenska killar som är sugna på en träff med den heta stjärnan. På sidan NoNutsNoGlory.se laddar du upp en video, text och bild som Megan sedan sätter poäng på om hon gillar ditt bidrag. Du kan även samla poäng genom att dina kompisar röstar på ditt bidrag eller genom att köpa upp till 5 st Starbars.
Tävlingen pågår under perioden 7-28 mars.



Lyckos alla killar, jag skulle också vilja träffa henne! Kanske inte på en dejt, men träffa henne skulle vara awesome. Fast snacka om att man skulle känna sig ful brevid henne.





XOXO


//Ruta