Hejsan allihopa!

Tja allesammans! Long time no see, right?
Tänkte göra ett inlägg om George Chakra, en av mina favorit-designers. Hans verk är sååå snygga! Jag tror att om jag någonsin skulle gå på röda mattan så skulle jag nog gå i en av hans klänningar... Tror jag... Se efter själva och kommentera gärna vad ni tycker!

The amazing work a la George Chakra




























Amazing or what?




XOXO


//Ruta

You'd better run, better run, faster than my bullet.

Åhhh, vill ha!!! Om ni märker att jag har en tragus piercing så är den FEJK, haha! Ville bara se själv hur jag skulle se ut i en sån så jag ritade dig en :) Men fan va jag vill ha det asså! Önskade att jag inte hade en sån sträng (men underbar) mamma för jag får inte ha en endaste piercing på min kropp, förrutom i mina örsnibbar. Har ett i ena och två i andra.  GE MIG!!! Ska tjata tills jag får, men det kommer aldrig att funka.... :P
-
Sen ska jag dela med mig av en GRYM låt som jag tycker är AS bra. Allt är så coolt med den, texten också. Lyyysssna! ;D
-
Ha en bra dag allihopa! Själv ska jag på reunion party för alla som åkte på språkresa med EF i sommar! Taaggga!
//Sara

När man inte orkar komma på en bra rubrik!

Haloha!
Lessen för urusel update från min sida ... Men nu kör vi, massa inlägg om mode, livvet och allt annat man kommer på. Och nu när jag börjar såhär lite smått måste jag bara fråga: SKA JAG FÄRGA HÅRET ELLER INTE!!!!!! funderar i sånt fall på mörkare eller brun röd. Men vet inte så svårt, mörkbrunt har jag ju haft och rödbrunt har jag försökt att få men fick TOKRÖTT hår och det vill jag ju inte få igen...


Så här ser mitt hår ut typ! (Jag har grå tjoktröja om ni inte redan vet hur jag ser ut)

Love
// My♥


Rachel Zoe

Hej alla!
Har laddat ner en AS bra app som heter "Fashion Style" där man kan se huur många kollektioner som helst av olika designers! Och jag DOG när jag såg Rachel Zoe's kollektion för hösten 2011, fast de andra kollektionerna är också to die for. Ett utav mina drömplagg är DEFENITIVT ett plagg från Rachel Zoe.
Känsliga modeintresserade tittare varnas! ;)
'
'
Men dör man lite eller dör man lite?? :O
Kramar Sara

Evanscence - What you want.

'
Till att börja med så ursäktar jag för den dåliga uppdateringen! Jag känner att vi verkligen behöver en ny start! Till att börja med måste denna enländes headern fixas. Kanske bara vårat bloggnamn som header för ett tag?
Här är en musikvideo som min spanska lärare tipsade om! Inte den slags musik som jag vanligtvis lyssnar på, men tyckte att denna var bra faktiskt! Muchas gracias, el profesor el más mejor del mundo! Haha ;)
Många kramar från Sara!
'

Hejsan allihopa!

Tja allesammans! Bloggar igen, efter en ganska stor paus. Anledningen till det är att jag bara måste dela med mig av två saker jag såg idag.

Nummer 1.





Nummer 2.




Är det bara jag som tycker att den officiella Breaking Dawn-trailern är amazing? Längtar tills den kommer ut på bio! Är inte ett lika stort Twilight-fan som jag var i början, men det betyder inte att jag inte längtar till filmerna!
Enjoy!




XOXO


//Ruta

♥Mina nya älsklingar♥



Grymt snygga asså, älska, älska, älska mer ;)

Love
// My ♥


Hejsan allihopa!

Hej allesammans! Ni kanske undrar var jag har varit? Jo, haft sommarlov såklart. Kanske inte dom senaste 2 veckorna, men men... Har inte mått särskilt bra dom senaste dagarna men jag tog mig samman och gick till skolan idag. Vi hade ändå bara tre lektioner, varpå den första aldrig blev av, och vi slutade 12.15 så jag tyckte jag kunde gå dit.
Annars så har jag haft det bra, solat, badat, ätit massor med glass och träffat släktingar. En vecka efter att jag hade kommit hem från kollot så åkte hela min familj iväg till Litauen. Där var det asvarmt, typ 32 grader ute varje dag, medan det var typ 27 grader inomhus. Ventilation, tack? Vi hälsade på en massa släktingar och vänner och hade allmänt kul. Sen så var det dags för ännu en resa, nämnligen till den underbara Bulgarien. Där var det fint väder i princip hela tiden, om möjligt ännu varmare än i Litauen. Fast inte inomhus, då da! Natten till resdagen så mådde jag jättedåligt och spydde två gånger, först under natten och sen typ två timmar innan vi skulle lämna lägenheten. Men som tur var så var det inget allvarligt, däremot tror jag att jag är allergisk mot couscous. Det var förmodligen det som orsakade hela grejen. Så min lilla "sjukdom" gick över och jag kunde njuta av allt Bulgarien har att erbjuda efter en mycket kort tid.
Platsen/kurorten vi var på heter Sunny Beach, och som ni hör på namnet så var det minst sagt soligt. 26 grader i vatnnet, snacka om underbart! Kanske lägger in lite bilder i ett senare inlägg.

Här kommer lite bilder från Bulgarien!


En lite suddig bild tagen på kvällen...


Detta var vår utsikt från fönstret


Ett måste på beachen


Det där höghuset var vårt hotell


Bilder på rummet




Vyn från balkongen på dagen




Det var allt för den här gången, men vi ses snart igen!




XOXO


//Ruta