Don't look back, look forward♥


My♥Linnea♥Julia ♥Carina♥Oskar♥Erik♥Ida♥Emilia♥Ebba♥Tara♥Rasmus♥Robin♥

Love
// My♥


What I'm been drawing...

Ja, här är en utav fleeeeera tecknigar som jag har ritat under sommarlovet! Jag har inte ritat så mycket med min ritplatta  på sommarlovet, men jag har målat mycket med mina akvarellfärger och en akryltavla! :)
Many hugs from SARA! <33
P.s. Har börjat med ett porträtt av den ubercoola Lykke Li, så snart kanske ni får se en sneakpeak av den! :)

Vill inte börja skolan!!!

Hej alla, snacka om att jag inte längtar till skolan!!!!!! Men lite skönt att man åker på onsdag till gotland med elevstödjarna. Igår färga vi Nayelis hår, Lovely!! Det blev så fint. 
Hmm vet inte hur jag ska göra i helgen om jag ska till landet och hänga med Emma, eller om jag stannar hemma efter dopet. Men vi får se. 
Men ska dra och klätra nu så:

Love
// My♥  

I'm back

Hej allihopa kom hem från UNDERBARA Spanien igår. Jag längtar redan tillbaka. Gå ner till stranden och bara ligga där och slappa, spela lite strand tennis och hoppa i vattnet!! I 30 i skuggan (!!!). Så nu när man är hem fryser man ju konstant...



Saknar!!!

Love
// My♥

WTF har hänt?!

Vad faaan har hänt med bloggen? :o Är det bara jag som ser två bilder på randomshorts utspritt på bloggen. Vafan, vi har inte äns dem i vårat album.... Åh, har försökt så gott det går men jag kommer inte på vad jag ska göra. Kan nån hjälpa mig?

// Sara (tjejen-som-är-världens-sämsta-bloggerska-som-borde-skämmas)