Kill me!

Så himla trött!!! Försov mig till halv så det var bara att springa runt i huset för att hitta alla saker. Så ingen beauty day idag. Kan lägga in en bild senare på hur jag ser ut idag.

Love eeightb
//My

Hahhah så jävla skön bild!!


GAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!

GALET! Och jag har haft en awesome helg, varit på återträff med min tonårsbibelskola från i somras nere i Vimmerby (i småland mitt ute i ingenstans typ) och haft dt sjukt gött med kompisar, mat, skratt och gud! Men det som är ännu bättre är att jag fick besked om min USA resa, JAG ÄR ANTAGEN!! :D jag har inte fått så mycket detaljer egentligen utan det kommer när de bestämt vilken familj jag hamnar i (skriver om det när jag får reda på det) men jag kommer i alla fall åka, det lär väl bli i mitten av augusti nu i sommar och sen till ungefär juni. SÅÅ taggad :D


                                               
Här kommer en litenbild från mig i helgen, ja jag vet att jag ser gul ochtyp sjuk ut, men till mitt försvar hade jag inte sovit så mycket, va flummig och låg i en idrottshall (därav de gula ljuset tror jag) och sen kan man ju inte va snygg jämt;)

Ha det gött!

Favourite music - January 2012

Hejsan allihopa!
Fredag, fredag, äntligen fredag! Ska inte göra något speciellt ikväll, bara sitta hemma och mysa och kolla på film. Min systers kompis sover över hos oss idag, det kommer bli kul. Vad händer annars då? Få se... Ska öppet hus på Sjölin imorgon, innan det ska jag nog shoppa lite. På söndag hoppas jag kunna klämma ett biobesök med mina kära vänner. Förhoppningvis blir Breaking Dawn som vi inte har sett än! Jag som var en sån Twilight-älskare, vad har det blivit av mig? :P
Lyssna gärna på låtarna nedan, såå grymma!
Favourite music - January 2012



XOXO



//Ruta

SNEAKERS


love, anamika.

Nyttig no lektion

Känns bra när man ritar på no lektioner!
My


YEAH NU KÖR VI!

Hahaha sitter och leker med min nya dator (a) som jag fick i fredags på min sweet sixteen och kom på att jag lovade lilla MY att skriva (typ) varje dag så här kommer ett inlägg!! Så nu sitter jag här och skypear med min lilla vän milena från småland (som tycker hela det här inlägget borde handla om henne) och funderar på vad jag ska blogga om idag, så kom fram till att ta ett klipp på en döbra låt som jag knarkar för tillfället ( och på temat USA så påminner den här min pojkvän om när jag åker bort OM jag åker) :D :D





Ha det gött!!

Djurplågeri - nej tack!

Hejsan allihopa! Jag här igen! Ville bara uppmärksamma er på att min lillasyster som nu också har skaffat en blogg skrev ett jättebra inlägg om djurplågeri och liknande. Kolla in det här nedan!

http://thebeautifulmoment.blogg.se/2012/january/djur-lika-varda.html







XOXO


//Ruta

"Cosmopolis" vs."The Hunger Games"



Idag är sista dagen för att rösta i MTV's Movie Brawl som avgör vilken film som är årets mest efterlängtade. "Cosmopolis" och "The Hunger Games" ligger lika just nu, så vi behöver försäkra om oss att "THG" vinner. Rösta här [länk]. Du rösta ca 50 gånger innan det ploppar upp ett meddelande som säger att du måste vänta ett tag [runt 2 timmar].


Källa: joshuahutcherson.blogg.se



Jag vet inte om alla ni vet att jag är ett sjuuuukt stort Hungergames-fan och bara totalt älskar ihjäl hela serien. Så se till att rösta nu, alla Hungergames-fans! Jag har gjort det typ aaaaaaasmånga gånger!






XOXO


//Ruta

Buhu

Lessen att jag inte har bloggat på ett tag men har haft en bloggtorka som är ganska vanlig hos bloggare. Har inte kommit på vad jag ska skriva så har inte haft något vettigt att komma med. Men nu kan jag ha kommit på det, jag hade tänkt att blogga om hur jag gör mina smycken och hur resultatet blir! Sen så ska jag ju till USA och plugga ett år (förhoppningsvis om dom väljer mig, vilket dom gör heheheh) så då kan jag skriva om hur det ser ut nu här hemma innan jag åker när jag är på väg och även lite när jag är där, vilket jag även kommer att skriva om i en annan blogg som bara kommer handla om min USA tid så mer om det när det är fixat!

Jag har skickat in mina betyg och rekommendationer från lärare och folk nära mig till Amicus som jag då möjligtvis åker med, och sen har jag även gått på intervju med några representanter därifrån för att de skulle få en bättre bild av mig, och nu idag mejlade de o bad om fler betyg men sa att jag är en lovande representant och jag får reda på exakt om jag kommer med nu i februari!! :D
Berättar mer när jag vet mer!

Ha det gött!


Ashley Greene at LAX Airport

Hejsan allihopa! Äntligen helg! Har dock inte gjort så många roliga saker under dagen, mest städat och gjort läxor. Men jag fick i alla fall sova hur länge jag ville, nämnligen i nästan 11 timmar! Måste nog vara nytt rekord för mig... Hoppas det kommer fler liknande morgnar!
Jaja, här nedan ser vi den underbara Ashley Greene och hennes snygga, och bekväma, outfit. Vardagssnygg a la Ashley Greene, något jag ska satsa på!

Ashley Greene at LAX Airport








Collage by me






XOXO


//Ruta

sjuk!

Har varit sjuk och är sjuk så jag orkar inte blogga nu, hörs när jag mår bra!!


Love eeightb


Trend Report: Red Jeans

Hejsan allihopa! Guess who's back! Jo, jag!
Har sett många haka på trenden, och tycker att det är sjukt snyggt! Färg kan verkligen göra sååååå stor skillnad när det kommer till en outfit. Här kan du sno stilen av Jessica Alba!
Haka på du med! Jag vet att jag ska...

Trend Report: Red Jeans
Collage by me








XOXO



//Ruta

Say those words like there's nothing left

Är galet inspirerad just nu och vill bara rita,rita,rita,rita tills min hand inte orkar något mer, haha :)
Vet doc inte var jag ska börja någonstans...? Här kommer lite foton som kan hjälpa mig på traven ;)
-
-
Sedan MÅSTE jag bara tipsa om ännu en nu-levande pianist som är g r y m! Denna låt måste jag bara lära mig så fort jag hinner/kan. Den verkar lite svår på vissa ställen. LYSSNA,LYSSNA!!
Peace
//Sara

Cash flow!!

Yeeah pengar rullar in som dom ska det går bra nu, ja kompis det går bra nu! Har varit i Liljeholmen och dömt matcher nu, sen har man ju också gjort av med pengar då men men! Är påväg hem nu med tvärbana men fattar inte hur f**n man åker!!! Ikväll har ju Adele party och jag har faktiskt lyckats hitta en grymt bra present. Enligt mig ...
Love eeightb
//My


@At school

Sitter i skolan och önskar att jag bara skulle kunna komma hem till min underbara och fantastiska säng!! Imorgon är det ju Adéles fest och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska köpa!!?? Om ni har några tips skriv gärna!! Ser ut såhär idag, inte det finaste kanske men men
Love eeightb
//My


@K2

Är på K2 nu med Nayeli och Lisa! Time to climb!!! Nice med träning, har längtat hela lovet!!!


Ashley Olsen

Den här otroligt fina bilden på Ashley Olsen håller jag just nu på med att rita av med blyetch. Ska bli spännande med slutresultatet och jag är lite mer än halvvägs! :)
Många kramar
Sara

The boy who



Love eeightb
//My

Älska mellandagsrea!!!!

Älskar mellandagsrea, man kan hitta gal1 snygga kläder då, sen kan man ju hitta mindre snygga kläder och snygga kläder i fel storlek. Det e ju lite tråkigare. Själv har man ju shoppat loss på mellandagsrean!!
Här är några snygga tips:

Päls mössa TopShop £15.00 (vet inte riktigt hur man omvandlar till kronor men det är nog dags att lära sig det)


Linne Monki 100:-


Linne Monki 60:-!!! Har detta linne själv, det är riktigt snyggt på. Ett stort tips från mig!!

Ett annat tips är att vänta lite med att shoppa på dom lite dyrare affärerna tills dom rear 50-70% istället för
30-50%. Så om ni har någon tröja eller klocka eller nått liknande från en dyrare affär, vänta lite så får ni ett bättre köp!

Love eeightb
// My

"Earth, Sara Andersson is still alive - over."

Hej de som läser denna blogg och ALLA andra som inte läser den!
Ja, har inte haft värsta blogglusten de senaste veckorna även fast jag har varit ganska inspirerad annars :)
Men tyvärr så läser ju inte så många denna blogg så man blir inte lika motiverad då, även fast det är kul!
Jag tycker att vår blogg är AWSOME och skulle bli ännu mer AWSOME om folk kunde se och läsa bara för skojs skull vilka coola tjejer vi är, Haha ;) (och nu syftar jag inte alls bara på mig själv!!)
Men nu ska jag sluta deppa och skriva lite om vad som har hänt under jullovet!
Jullovet började asbra med en jätte mysig och rolig Julafton, och jag fick bl.a:
  1. Foundation fr. MUS
  2. Boken " Hungerspelen"
  3. Spotify Premium
  4. Pengar
  5. Aaaaas snygga smycken
  6. TV- spelen "Zelda" och "Uncharted"
  7. Blyetchpennor
  8. Världens snyggaste tennisbag
  9. Calvin Klein armband!
Ja, jag kunde inte bli mer nöjd med mina julklappar! Jullovet fortsatte med en hel vecka med min kusin Fanny och vi gjorde en massa roliga saker så som mellandags-shoppa, simma, kolla på bio, åt god mat och bara hade det mysigt med hennes och min familj! :)
Och den här veckan har jag bara  för det mesta umgåtts med la familia och chillat. Har dessutom ritat en teckning med mina nya blyetchpennor och har precis börjat med en akvarell målning som jag hittills är väldigt nöjd med! :)
Om ni ber snällt så kanske ni kan få se slutresultatet ;)
Jag lovar inget, men jag ska verkligen försöka att blogga oftare.
Love
// Sara