Oscarsgalan

Alla vi som håller någon koll på kändisvärlden vet att Oscarsgalan ägde rum för ett par dagar sedan.

Och vinnarna var:

Bästa film - The Artist
Bästa regi - Michel Hazanavicius (The Artist)
Bästa manliga huvudroll - Jean Dujardin (The Artist)
Bästa kvinnliga huvudroll - Meryl Streep (Järnladyn)
Bästa manliga biroll - Christopher Plummer (Beginners)
Bästa kvinnliga biroll - Octavia Spencer (Niceville)
Bästa originalmanus - Woody Allen (Midnatt i Paris)
Bästa manus efter förlaga - Alexander Payne, Nat Faxon och Jim Rash (The Descendants)
Bästa animerade film - Gore Verbinski (Rango)
Bästa icke-engelskspråkade film - Asghar Farhadi (Nader och Simin-En separation)
Bästa dokumentär - Daniel Lindsay, T.J. Martin och Rich Middlemas (Undefeated)
Bästa dokumentärkortfilm - Daniel Junge och Sharmeen Obaid-Chinoy (Saving face)
Bästa kortfilm - Terry George (The Shore)
Bästa animerade kortfilm - William Joyce och Brandon Oldenburg (The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore)
Bästa filmmusik - Ludovic Bource (The Artist)
Bästa sång - Brett McKenzie ("Man or Muppet" från Mupparna)
Bästa ljudregisering - Philip Stockton och Eugene Gearty (Hugo Cabret)
Bästa ljudmix - Tom Fleischman och John Midgley (Hugo Cabret)
Bästa scenografi - Dante Ferretti och Francesca Lo Schiavo (Hugo Cabret)
Bästa foto - Robert Richardson (Hugo Cabret)
Bästa smink - Mark Coulier och J. Roy Helland (Järnladyn)
Bästa kostym - Mark Bridges (The Artist)
Bästa klippning - Angus Wall och Kirk Baxter (The Girl with the Dragon Tattoo)
Bästa specialeffekter - Robert Legato, Joss Williams, Ben Grossmann och Alex Henning (Hugo Cabret)


De största vinnarna var lungt The Artist med 5 vinster och Hugo Cabret med 5 vinster. Dock vann The Artist priset för bästa film, så denna film måste nog ändå räknas som vinnaren. Lägg märke till att personen som vann priset för bästa regi har ett litauiskt efternamn, hans farföräldrar var från Litauen men flyttade till Frankrike under 1920-talet.

Här kommer bilder från röda mattan:


Cameron Diaz



George Clooney och Stacy Keibler



Emma Stone



Jennifer Lopez



Michel Hazanavicius och Berenice Bejo



Jessica Chastain



Penelope Cruz



Mila Jovovich



Natalie Portman



Judd Apatow och Leslie Mann



Gary Oldman



Brad Pitt och Angelina Jolie



Kristen Wiig



Maria Menounos



Sandra Bullock


Källa



Vem tycker ni var snyggast klädd på Oscarsgalan?




XOXO


//Ruta

Juste!



Juste glömde säga att jag hade fått några av mina intagnings prov till gymnasiet!!!!! Jag hade tänkt att sjunga dena låt, hoppas det går bra, det skulkle vara så kul i sånt fall!!! Önska mig lycka till!!
Love eeightb
// My

"Winter, spring, summer or fall"

Är det bara jag som är gal1 sugen på att hoppa i shortsen, en snygg topp, slarvig bulle och solglasögon!!??
Eller att bara dra på sig bikinin och springa ner till vattnet?? Åker ju till Spanien under påsklovet, lääääääängtar asså!!!






Love eeightb
// My

Dom där bokstäverna som bildar ord och mening

Har ni tänkt på att om vi inte hade alla böcker och  tidningar och skrifter och hieroglyfer i pyramiderna eller runor på stenar, tja ni fattar vad jag menar, men iaf, har ni tänkt på att utan allt de här så skulle vi inte veta något om någon annan, vi skulle göra allt om och om igen, aldrig lära oss av gamla misstag för vi skukle aldrig komma ihåg om andra misstag, och nu kanske ni tänker " jamen vad spelar de här för roll varför skriver du det här i bloggen vi vet redan de här" men grejen är att texter handlar om oss också, vankiga normala tråkiga eller helt sjuka tonårsliv, det spelar ingen roll, för någon någonstans har antagligen upplevt samma sak eller liknande som det du upplever och jag persoligen tycker de e sjukt lättande när jag läser någonstans hur någon haft samma situationer, samma tankar som jag, men framför all så tycker jag det e skönt att veta att någon lyckats klara av livet. Så jag vill bara tipsa att om du har något problem som det känns som att du är ensam om och att ingen förstår dig, läs, läs böcker, citat vad som helst, för någonstans bland dom där tusen och åter tusen orden kommer du hitta en mening som får dit att stanna till, stanna och tänka..





                                              Ha det gött!

Before I die!

Love eeightb
//My


Nobody Said It Was Easy

Hej hopp lingon stropp!
Tänkte att det nog var dags att börja blogga ordentligt igen, uppdatera mer och skaffa flera unika läsare, ni som brukar klicka in på vår blogg och läsa lite då och då tack för att ni är så underbara!
Tänkte dra och träna lite senare, nu blire plugga, plugga, plugga!! (döööö nån gång skolan!!!!!!)
Love eeightb
My


Försenat alla hjärtans-dag inlägg :)

Hej allihoppa, ni vet ju alla antagligen att det var alla hjärtans dag igår, så jag tyckte det passade att skriva ett litet inlägg om kärlek, och framför allt om att vi borde komma ihåg att kärlek ALLTID finns, i vilken skepnad som helst, familj, vänner, pojk/flickvän, husdjur osv :) Här kommer en liten del av en uppsats jag skrev om kärlek i höstas :) " Men kärleken ter sig så olika i livet. Kärlek är något man föds med och som sedan följer dig vart du går, det enda som skiljer sig är att kärleken byter fokus, som om du skulle kolla på ditt liv genom en kameralins, och ibland skruvar du lite på zoomen fram eller tillbaka, och se att vissa saker faller bort ur din syn medan andra bara blir klarare och klarare, så är det med kärleken. Den är alltid där, den byter bara fokus, hoppar bara mellan föremål och personer allt medan du själv växer och ändras som person, medan du går vidare med livet." Ha det gött! /Adéle

850 stycken!!!!!

Idag har man då bakat 850 st. Kakor till skolan och sprungit till träningen! Sounds good? Or Maybe not! Men iaf känner mig som världens snällaste elevstödjare. Sen imorgon ska man ju också ta sig upp till skolan HALV ÅTTA!!! Har nästan aldrig varit så tidigt i skolan skulle jag nog tro!! Så önska mig lycka till
Love eeightb
//My


Herve Leger s/s 12











Källa




XOXO

//Ruta

Spring jewelry from H&M

Spring jewelry from H&M
Collage by me





XOXO

//Ruta

OMG - igen!

Hejsan allihopa! Äntligen lördag!Nationella proven i svenska är äntligen över, puh! Tror nog att det gick riktigt bra faktiskt, var riktigt nervös innan, speciellt för uppsats-skrivningen, men det var faktiskt rätt så enkelt! Men men, igår kom ett nytt avsnitt av det underbara Vampire Diaries! Tredje säsongen är sååååååå sjukt bra så det inte är sant! Ni vet hur serier gör sina sista avsnitt för säsongen, lämnar en gigantisk cliffhanger för att folk ska kolla på nästa säsong - så är det på typ varje avsnitt av Vampire Diaries just nu. Minst sagt det senaste asså! Ni som inte har sett det än, kolla på den! Ett av de bästa avsnitten hittils. Och ni som inte följer Vampire Diaries - gör det! Om ni ger det en chans så kommer ni inte att ångra er!
Här kommer en trailer för nästa veckas avsnitt:
Varning för spoilers för alla er som inte följer Vampire Diaries i amerikansk takt och inte har sett det senaste avsnittet än!



Källa


Är det bara jag eller är Damon så sjukt snygg och charmig hela tiden? Fast nu har han gjort something very bad!


Ska föresten på någon slags filmkväll ikväll. Det kommer en regissör som ska visa sin nya film och svara på frågor och bara mingla lite. Kommer bli kul, hoppas jag!





XOXO

//Ruta

Art to die for

Hello!
Sorry att jag inte har bloggat på ett tag nu, men jag har inte haft något att blogga om så jag har inte sett någon mening med att göra det då, haha! Men nu gör jag comeback och ska blogga om nåt intressant (enligt mig)! Jag har just upptäckt jordens bästa, häftigaste, nu-levande konstnär - Sara Blake (snyggt förnamn där, hehe...). Skulle absolut inte ha något emot att ha hennes konst på min vägg eller mina kläder. Det jag älskar mest med hennes konst är att hon gör så coola mönster, använder så många färger på ett coolt sätt och jag tycker att det är ännu coolare att hon blandar traditionella tekniker med grafiska. (Translate: Alltså att hon först målar med blyetch och fyller i linjer med tusch. Sedan skannar hon typ in det och färglägger allt och lägger tilll effekter på datorn på t.ex Photoshop.) Eller vad tycker ni?
Typ döööör....Klicka in HÄR om ni vill kolla in mer utav hennes konst :)
Juste! Om ni inte redan vet (vilket många inte gör) att jag ska söka till det estetiska programmet med inriktingen bild och form, så jag håller på att göra arbetsproverna som man ska lämna in och få bedömna. Jag har hunnit göra två stycken och har två to go. Jag får hålla tummarna för att jag för höga betyg i bedömningen och hoppas på det bästa - att jag kommer in på Södra Latin! :)
//SARA



O-M-G!!!

Hejsan allihopa!
Okej, såg nyss på posh24.se att det har kommit en ny Hunger-games trailer! Jag som är ett stort fan lägger såklart upp trailern direkt! Kolla på den nedan:


Källa: posh24.se







XOXO


//Ruta

Tattooo??


Tänk att få tatuera in detta, skulle va sååå snyggt på skuldran eller typ back i nacken!!

 
Eller den här typ i svanken eller nån annan stans på ryggen.


Eller den här typ vid ankeln!!

Som ni kanske fattar är jag riktigt inne på att tatuerar mig någon stans, älskar tatueringar. Men jag gillar dom lite mindre och dom som har en betydelse för anting personen eller mig. SKulle inte banga på att få ha någon av dessa tatueringar!!! 

love eeightb 
// My 


Cupcakes!! :D

Tjo bloggen vad händer jao? ;) just nu sitter jag och my och ska äta våra cupcakes som är super fina... Eller? Jag ska bli bättre på och blogga jag lovar men nu kallar tjockis Lisa! Hare gött <3