OJ OJ OJ de här va inte bra...

Inser att det va riktigt länge sedan jag blogga men eftersom man nu sitter vid en datorn och My o Linnea snackar om att blogga får jag väl ta mig tiden till det också, även om jag borde fortsätta på min uppsats...

Hm...dagens citat...vad kan det vara för roligt?

"Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill inge människor någon slags känsla. Själen ryser för tomrummet och vill ha kontakt till vad pris som helst." - Hjalmar Söderberg

Det här är otroligt sant, vi behöver kärlek, så bara att tänka på om någon verkar arg eller sur på allt och alla, kanske han/hon bara vill ha en vän? Värt att tänka på!
 
Men nu ska jag tillbaka till min fina uppsats om kärleken, önska mig lycka till, de lär jag behöva och så lovar jag i gengäld att börja skriva oftare! :D

Ha det gött! / Adele

Var glad med allt som livet ger

Hallu där people, jag heter Linnea och ska för en gång skull ta mig tid att blogga lite! Jag såg Mys arga inlägg om hur hon hatar sitt liv och tyckte att jag skulle skriva något lite mer posetivt..
My sitter just nu framför mig och suckar med jämna mellanrum..
Det här är till dig My:

PS. Ja jag är såhär ful.
Peace

HJÄLP MIG!!!!

Asså helt ärligt hur ska man lyckas skriva 2 uppsattser, 1 på engelska och 1 på svenska. Bara ha en massa vikarier som ger en eget arbete och sätter en i ett annat klassrum och som sen inte går och kollar vad man gör??!!!
Men men jag ska iaf plugga eftersom jag aldrig kommer kunna träna om jag bara ska plugga en massa -.-''' 
ÅHHHHHHH 
FML!!!!!!!!!!!!!



Juste jag har ju färgat håret också!! ;)






Love eeightb♥
// My  


Vilket liv...

Hej alla! Just nu sitter jag och ska börja plugga, jag har verkligen inget liv! Först skolan sen direkt när man kommer hem ska man plugga hela kvällen, kul -.- Hur tänker lärare när de gör så att man får allt de sista veckorna innan lov? Jaja nu har ni hört om mitt tråkiga liv så nu vet jag inte riktigt vad jag ska berätta om. Eller juste i helgen ska jag åka och kolla på gymnastik JSM i västerås det ska bli hur kul som helst! Jag gick på gymnastik förut men har tyvärr slutat nu för jag fick en massa problem med min rygg :/
Men men nu blir det plugga av ha de så bra!
Love/ lisa ♥

Skogååås!

Skulle ju och döma match udag men iställt så inga cash till mig :'( men ny match imorrn att döma!! Fastnade i hallen med Fredrika och väntar nu på att herr-matchen ska börja, yeeah. Den blir det match själv och kvällens planer vet jag inte riktigt än. Men hörs senare
Love eeightb
//My


Hej i mitt vinterland!!

Nu vill jag ha snö!! Nu, Nu, NU, NU!!! Och på vintern älskar jag att mysa ner mig i en stickad tröja filt, varm choklad och ett par snygga jeans!!





Love eeightb♥
// My

This could be para-para-paradise

 

When she was just a girlShe expected the worldBut it flew away from her reach soShe ran away in her sleepand dreamed ofPara-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradiseEvery time she closed her eyes
When she was just a girlShe expected the worldBut it flew away from her reachand the bullets catch in her teethLife goes on, it gets so heavyThe wheel breaks the butterflyEvery tear a waterfallIn the night the stormy night she'll close her eyesIn the night the stormy night away she'd fly
and dreams ofPara-para-paradisePara-para-paradisePara-para-paradise
Oh oh oh oh oh oh-oh-ohShe'd dream ofPara-para-paradisePara-para-paradisePara-para-paradiseOh oh oh oh oh oh-oh-oh-oh
lalalalalalalalalalalaAnd so lying underneath those stormy skiesShe'd say, "oh, ohohohoh I know the sun must set to rise"
This could bePara-para-paradisePara-para-paradisePara-para-paradiseOh oh oh oh oh oh-oh-ohThis could bePara-para-paradisePara-para-paradiseThis could bePara-para-paradisePara-para-paradise------Är det bara jag som tycker att den här låten är så himla fin och bra?! Den är as-bra för den är så skön att lyssna på. Dessutom är ju videon så gullig!Coldplay in my ♥.Varje gång jag får höra en ny låt från dem blir jag ännu mer sugen på att se dem live!!! Kram från Sara


sjuk!

Hejsan! Förlåt för jag inte har bloggat.. kom lite sent upp och drog till skolan direkt.. men fick gå hem efter 1 timme typ..  Jag har fått ögoninflation! (igen) drog direkt hem och tyckte synd om mig.

Jag råkade somna och vaknade halv 4! (aj då) ..

Men nu är jag vaken och tänker göra lite läxor. Har 2 prov den här veckan! 

Skriver lite senare!

puss


Nu ska man sova!

Tjaba igen! Tänkte bara säga god natt och göra en kvälls inlägg om sex! (mitt jobb ni vet) Villl jo inte att läsarna ska tröttna!





Penisringen!
 
Penisringen - Håll stånd längre Att byta ringar kan betyda olika saker beroende på vem du frågar.

En penisring placeras runt roten på mannens penis för att på så sätt dra ner blodflödet från penisen så att erektionen ska hålla sig längre. Det finns många anledningar till att använda en penisring. Förutom att den är populär hos män som har svårt med erektionen finns det män som gillar den för att den gör att de kan hålla ståndet längre. Och så kan man helt enkelt använda den som ett smycke.

Penisringen kan sitta runt själva penisen, eller både penisen och pungen eller bara pungen. Men i det senare fallet brukar det då kallas för testicle cuffs på engelska.

Det finns en rad olika penisringar, allt från traditionella modeller till mer avancerade med vibratorer som antingen vibrerar själva ringen eller med en vibrator som stimulerar klitoris, pung eller analen. En penisring kan på så sätt vara skoj för båda två när man har sex. Om man är två vill säga.



Bröstklämman - Varför vi har bröstvårtorBröstklämman är svaret på varför både män och kvinnor har bröstvårtor.

Bröstklämman är en populär sexleksak hos både män och kvinnor som gillar BDSM. Men man måste inte vara lagt åt det håller för att gilla bröstklämmor vilket har visat sig på senare tid när den här sexleksaken har hittat in i allt fler sovrum runt om i landet.

En bröstklämma begränsar blodtillflödet till den styva bröstvårtan och för detta går det egentligen att använda vad som helst som kan "knipa åt". En inte helt okänd variant är den klassiska klädnypan. Den typiska bröstklämman är emellertid den med två klämmor som sitter ihop med en kedja. Den så kallade Y-varianten har förutom de två bröstklämmorna även en tredje klämma som kan fästas på könsorganet.


SJUK!! wtf!

NEEJ jag tror jag börjar bli sjuk eller är sjuk!..

Jag mår inge bra nu känner jag… mår illa och fryser och har ont i kroppen!! Jag hoppas det bara är något dåligt jag har ätit! Jag får inte skipa skolan nu! Vi har så mycket prov och skit i skolan som vi inte får missa!

Jag kom hem för typ en timme sen. Jag har bara tagit det lugnt i min säng.

Mamma och pappa kom nyss hem och bad mig fixa middag.. men jag mår så dålig så jag sa nej. Har faktiskt skuldkänslor för jag bara ligger i sängen och tycker synd om mig själv. ”(

Jag hoppas verkligen att jag mår bättre snart!!! Men förstår inte hur snabbt jag blev så dålig!! (hur gick det till?)

Ska försöka vila lite. Kanske mår bättre sen. (hoppas hoppas!)

hej så länge på er! :(

 Ojoj hitta någon gammal bild på mig! coolt!


SOVER SOVER SOVER!

tjaba igen! Har typ inget att göra. Hjälten spelar forfarande och jag är jätte trött. Jag har sovit i soffan, när Hjälten har spelat. Sov i 2timmar. Det är något kånstigt med mig! Jag sover sover sover hela tiden! Jag har försökt läsa lite men, boken jag läser är jätte jobbig att läsa. ETT ÖGA RÖTT! Har någon läst den?
Nej jag orkar inte skriva så mycke mera.. Jag tror jag ska mysa ner mig hos Hjälten och sova lite till! (tycker låter som en ba ide!)

Ses sen alla! ^^ <3

/Asia

Hjälten på sin hoj! :D <33


vaknar tidigt igen!!! :@

God morgon alla läsare!
Kl är nu 8:25 och jag är vaken!Gissa vem som skrämde upp mig! Hjälten!!!! (döda!)
Jag skulle på toa och ,när jag var klar så öppnade jag dörren och där står Hjälten helt tyst och bara kollar på mig! (fett läskigt!) Jag var skit nära på att börjar skrika men Hjälten började skratta. Han tyckte att det var roligt men inte jag! Tittade arg på honom och knuffade honom. Sen gick jag till sängen och försökte somna om,men gissa om det gick bra!!! Nej Hjälten kommer och ska ta all täcke och bita mig! Jag säger att jag inte orkar och vill sova och då lägger han sig över mig !(åååå) Går sen upp och klär på mig. Och nu sitter man här och bloggar. Hjälten ligger i soffan och nördar sig! (mupp eller vadå?)

Idag så ska jag gyma och sen så ska jag åka hem! (har varit med Hjälten hela tiden.)
Nu ska det bli frukost time!!! (yess!)
 




De betalar för sex
Myt: Självklart går inte svenska män till prostituerade.
Fakta: Jo, en del gör faktiskt det. Enligt den senast gjorda undersökningen har åtta procent betalt för sexuellt umgänge. En äldre undersökning uppger 14 procent. Den exakta siffran är svår att få fram eftersom det är ett känsligt ämne och det finns olika sätt att räkna.

Hur otrogna är vi?
Myt: Det är oftast män som är otrogna.
Fakta: Ja, män är det oftare än kvinnor. 38 procent har varit med någon annan sexuellt, räknat på män som antingen är gifta eller sambor. Men nästan var fjärde kvinna har också varit med någon annan, 23 procent närmare bestämt. Om det säkert är fråga om otrohet, eller om det i vissa fall kan vara så att paret är överens om att sexuellt umgänge med andra är okej, ger inte undersökningen svar på.

Hur många är homo?
Homosexualitet är vanligt. Mellan fem och tio procent av svenskarna är bi- eller homosexuella.

Allt fler säger ja
Allt fler säger Ja! Till varandra. Förra året gifte sig 47 898 par, en ökning med fem procent sedan året innan. Samma år ingick 650 personer partnerskap.

...och gärna på vintern
Vinterbröllop har börjat bli populära. Men fortfarande är våren och sommaren tiden då flest par väljer att förenas ceremoniellt. Allra vanligast är juli månad. I genomsnitt är kvinnor 32,2 år när de gifter sig första gången, männen är 34,9.

Andra säger nej
Förra året tog 20 669 par ut skilsmässa och 189 partnerskap upplöstes.

Kärlek på nätet
Sex och kärlek på nätet blir allt vanligare. I en stor enkät på sajten Passagen svarade exakt 80 procent att de använde nätet för kärleks- och sexuella syften. Av dessa var lite mer än hälften män, 55 procent, och resten kvinnor. Åldersskillnaderna är dock stora. Medelåldern på dem som använder nätet för sexuella syften är 31 för män, 30 för kvinnor.




/Asia



ÅÅÅå hatar verkligen hans dator! Vill inte lägga upp bilder!






God kväll!!

Tjaba tjena!
Kom nyss hem från en lång promenad med Hjälten!
Vi tittade på den nya Twilight filmen, och den var faktist bra! När bion var slut så blev jag jätte trött! (somnade nästan i bilen) Jag somnade i soffan när vi hade Helene,Jocke,Oskar hos hos. Hörde nyss av Hjälten att alla hade kul med mig när jag sov! (Zzzzzz), dom klappade mig och skrattade åt mig! (pinsamt!) 
Jag vaknade kl 6 och började laga middag! (lyckade laga en god middag också!) 
Efter middag så gick vi ut och pratade. Och nu är man hemma igen! 
Funderar på att natti natta mig! (är fett trött yaoo!) Ska försöka få Hjälten ner i sängen med mig! (han är också trött men orkar inte sova.. killlar!!!) 
God natt på er! hoppas ni mår bra!

/Asia 

Läs! skit bra!!!



Så startade bråket

I julklapp gav jag min svärmor kontraktet för en fin begravningsplats på en av stans finaste kyrkogårdar som jag betalat dyra pengar för.
Året efter fick hon inget och frågade varför? Jag svarade, du har ju inte använt julklappen du fick förra året.
Så startades bråket
...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Min fru och jag låg i sängen och tittade på Vem vill bli miljonär. Jag vände mig mot henne och sa vill du ha sex?
Nej svarade hon
Jag frågade är det ditt slutgiltiga svar?
Hon tittade inte ens på mig utan sa Ja.
Jag svarade, då vill jag ringa en vän
Så startades bråket

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xx

Jag bjöd min fru på middag, och av någon anledning tog kyparen min beställning först.
Jag sa att jag vill ha Entrecote, gärna blodig.
Är du inte rädd för galna kossan, frågade kyparen.
Nej hon kan beställa själv
Så startades bråket

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Jag satt i soffan med fjärrkontrollen och flippade mellan kanaler.
Vad är det på TV:n, sa min fru.
Damm, svarade jag.
Så startades bråket

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

En söndagsmorgon klev jag upp tidigt, klädde på mig, ordnade frukost, matsäck och gick tyst ut till garaget.
Kopplade på båten, satt mig i bilen och backade ut. Vinden ven och regnet stod som spön i backen.
Jag hörde på radion att det skulle fortsätta hela dagen. Jag körde tillbaka in i garaget och smög in i huset.
Klädde av mig och kröp ner hos min fru och viskade, det är ett jäkla väder ute.
Min fru svarade mjukt, Ja och min dumma man är ut i det och fiskar.
Så startades bråket

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Min fru sa, Till vår bröllopsdag vill jag ha något blankt som går från 0 - 100 på 5 sekunder.
Jag köpte en badrumsvåg
Så startades bråket

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Min fru såg sig själv spegeln efter att hon duschat. Hon sa, jag är tjock, gammal, och ful. Snälla säg något snällt.
Jag svarade, det är ju i alla fall inget fel på din syn.
Så startades bråket

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx x

I morse på väg till jobbet körde jag rakt in i en bil.
Föraren klev ut och det visade sig vara en dvärg. Han skrek: jag är inte glader!
Nehe,j sa jag, vilken av dom är du då?
Så startades bråket

God morgon!

HEJSAN! Kl är nu 7:57 och jag är vaken!!!!!!!!
Jag känner mig lite små sur, för hjälten sprang omkring i huset kl 7 på morgonen! Det är lördag och jag har gått upp kl 7 varje dag hela veckan och ,nu tycker jag att jag borde få sova ut, men nej det fick jag inte!
Hjälten är som ett litet barn. När han vaknar så måste han väcka alla! (mig)
Jag ligger just ner bäddad i sängen medans hjälten spelar Skyrim. (yess kan nog försöka sova lite till då!)
Idag så kommer det hända mycket roliga saker! HJälten och jag ska äta middag med Oskar och hans flickvän. Senare så är det bio!!! (inte bestämt än vad vi ska se)
Igår! Jag trodde att det bara skulle bli Hjälten och jag med, det blev det inte. jocke,oskar,jenny (typ alla!) var med! blev lite ändrade planer,men det gör inget! Idag får jag hjälten för mig själv! (yes!)

Nu ska jag somna om! Hjälten är inne i spelat och det är bra för mig! Lugnt och ro!!!!!!!


Juste ni måste få eran morgon sex fakta!

Du har säkert hört en och en annan fascinerande sexhistoria. Men har du koll på galna saker som att ...

 

… porrskådisen Jon Dough har slagit det manliga rekordet för gruppsex? Han låg med 55 tjejer på en dag. Frågan är hur hans lem mådde efter arbetsdagen.

… det kvinnliga rekordet för gruppsex slogs av porraktrisen Annabel Chong som hann sexa loss med 70 män under tio timmar? Ett genomsnittligt samlag pågick i mindre än en minut.

… det, enligt beräkningar, utförs ungefär 100 miljoner sexakter varje dag? Inte illa. Å andra sidan är vi 6,6 miljarder människor på Jorden.

Redan de gamla romarna.

… medelhastigheten för en mans ejakulering, alltså hans sprut, är 45 kilometer i timmen? Sperman är alltså lika snabb som en klass 1-moped!

… sex kan bota huvudvärk eftersom det tar bort spänning som trycker mot blodkärlen i huvudet? ”Jag har ont i huvudet” är alltså ingen bra ursäkt.

… kvinnan som haft flest orgasmer på en timme kom hela 134 gånger?

… för över 2 000 år sedan deltog 7 000 personer i en orgiefest i Rom?

… myggor har sex i tre sekunder? Låter sådär.



Asia


Asia här igen!

Kim är i duschen och jag har nyss blivit klar med att städa hans hus!!!
När jag träffade han så var han på jätte dåligt humör, och nu känner jag att jag måste få honom lite glad!! (mitt nya jobb)
Snart så ska vi fixa middagen, som kommer bestå av kött och potatis och massa god sallad!!! (längtar). Efter middag så ska vi gå en lång promenad!!! (ute i kylan!) mindre kul men kim vill ut.
Sen ska vi mysa hela natten!!!! (wieee !) 
 Hej då så länge!

puss!

ledsen,men kan inte lägga in bilder nu.. vet inte varför. (datorn vill inte!)



Asia här igen! slå det!

Tjaba! Asia in the house!

Läget alla muppar!? Det var ett bra tag sen! 

Nu sitter jag i skolan och har svenska, med älskade klassen…. ”/  (TITTAR FILM)

Idag är det fredag och, oj oj vad jag har taggad för fredagen!  Vi slutar kl 12 idag och sen så drar jag och gymar! (måste bli biff!) sen så drar jag vidare till min hjälte!!!!!!!!!! (det var länge sen ni hörde om honom!)  Han har planerat att ha fin middag med ljust och bra film ikväll! (liten dejt!) sen kommer vi förmodligen bara mysa och krama varandra! På lördag ska vi på bio! (liten dejt till!)

Sen har jag ingen aning om vad som kommer hända!

Nu måste jag sluta skriva! Ha det bra nu!  SIMMA LUGNT!

vill ni att jag forsätter med "SEX FAKTAN"??


Sex!!!!! ^^




1. Män vill ha full kontroll

Oftast gifter sig inte män med kvinnor de är störtförälskade i utan föredrar att ha full kontroll på sina känslor. Män är ofta rationella när de väljer partner, menar sexforskaren Shere Hite.

2. Ju närmre stängningsdags, ju sexigare

Enligt forskning upplever människor personer av det andra könet som sexigare ju närmare stängningsdags det är. Detta har, otroligt nog, ingenting att göra med alkohol.

3. Vin är upphetsande

Både kvinnor och män kan bli upphetsade av lukten av vin. Anledningen är att aromen i vin är väldigt lik feromoner, vilka tros styra påverka människans sexualitet.

4. Barndomsvänner kan inte bli förälskade

Studier visar att män och kvinnor som bott tillsammans vid ålder 3-6 år ofta mister förmågan att bli kära i varandra. Anledningen tros vara att de utvecklar ett syskonförhållande.

5. Kvinnor vill oftast skiljas

I 75 procent av fallen är det kvinnan som tar ut skilsmässa.

6. Män tänder på...

Forskning visar att män blir upphetsade av lukten av pizza, rostbiff och apelsin.

7. Kvinnor tänder på...

Kvinnor tänder på doften av lakrits, gurka, lavendel och babypuder.





'



 Jag och kim!!!!!!! ^^ :D










Dagens lycka

Okej, dagen/veckan/året är räddat! ALLA Harry Potter-filmerna finns nu i en box!! Högst upp på önskelistan till jul, utan tvekan. Den kostar bara 399:-, m. rabatt HÄR, annars kostar den 499:-. Är det bara jag som tycker att det är sjukt billigt för sammanlagt åtta filmer? Fan va jag vill ha den!!! :D Säkert med en massa extra material i också så man kan gotta sig i inspelningarna, storyn och allt!
'
Ajuste, bara måstemåstemåstemåste kolla på In Time, verkar jätte bra och dessutom så är Alex Pettyfer med i den - det säger ju allt ?! ;D <3
Ha det bra!
Kram Sara

Hejsan allihopa!

Tja! Nu är jag lite besatt av The Hunger Games tack vare den nya, underbart braiga trailern. Sååå....
Det ska tydligen släppas en nagellackskollektion från China Glaze. Längtar!!!! Vilken är eran favorit? Jag gillar de flesta...



Källa: fashionista.com







XOXO


//Ruta

tjaaa!!

Hej lisa här! Jag har inte bloggat på evigheter! ska verkligen bli bättre på de nu. för vad är en blogg utan mig... ingenting! Nej jag skoja bara men ska börja blogga!
Idag hade vi en jätte jobbig dag! Först svenska prov sen direkt efter matte läxförhör... o nu känns de som att jag ska bli sjuk har lite feber! Men det är nog bra tills imorgon! Nu ska jag plugga -.- det är ens liv just nu man gör inget annat än att plugga och träna!! Jaja nu ska jag inte deppa mer.
Tänkte berätta lite om vad jag gjorde i helgen. Jag var på vintermässan i älvsjö och träffade rackartygarna! Vi va där o pratade en massa o gjorde lite volter o så. Hur kul som helst! Här kommer en bild från helgen!
Jag är någonstans där i mitten!
Ha en bra kväll!
// lisa ♥

Hejsan allihopa!

Tja igen! Kollade nyss på den officiella trailern för "The Hunger Games" (Hungerspelen) och den var amazing! Ser verkligen fram emot filmen som kommer ut ganska snart, den 23 mars. Längtar, längtar, längtar!!!!!! Boken var asbra, hoppas filmen lever upp till förväntningarna! />Kolla in trailern nu!!!!!!!!



Hoppas ni gillade den!






XOXO


//Ruta

Hejsan allihopa!

Tja allesammans! Kom just hem från skolan! Först ett stort prov på svenska och direkt efter det ett läxförhör på matten!!! Snacka om att man har förtjänat att ha lite chill framför data/tv! Och det är precis vad jag ska ha just nu! Satt och läste lite på posh24.se och såg några asgulliga bilder på Miranda Kerr och hennes son Flynn! Hon är som vanligt väldigt snyggt klädd, älskar flätan! Här kommer bilderna:









Källa: posh24.se

Sååå söta tillsammans! Älskar Flynns runda kinder, sooooooooooo cute!!!!!!









XOXO



//Ruta


Don't let enyone bring you down



Photoshop Elemnets 3.0, Wacom Bamboo tablet

Hej allihopa!
Long time, no see! Men nu är jag tillbaka och jag har gjort en teckning av den grymt bra (och snygga) bloggerskan Lisawho. Tyckte själv att den blev ganska så lik :) Vad tycker ni?
Här kan ni se en större bild av den.

Många kramisar från Sara <3

Älska fredagar!!

Så himla underbart att sluta 12 typ!! Så jag och Lisa drog till stan och chilla lite. Men han typ bara med Hollister för Lisa skulle till frisören och färga så nu sitter man på pendeltåget själv!! Lyckades hitta ett urgulligt linne från Hollister, lite roligt att man fick en stor påse till ett linne -.-'

Love eeightb
//My


Hejsan allihopa!

Tjena allesammans! Jag här igen! Det var ett tag sen va? Men nu ska jag börja blogga igen! Dags för det va.... Dagens inlägg för min del kommer handla om festen som hölls för H&M Vercace. Många kändisar dök upp och de flesta, eller förmodligen alla, var klädda i kläderna från sammarbetet. Kolla in bilderna nedan och kommentera vad ni tycker om sammarbetet, var det lyckat eller inte?



Blake Lively




Jessica Alba




Kesha




Zoe Kravitz




Kaylee DeFer




Emma Roberts




Jennifer Hudson




Uma Thurman




Nicki Minaj




Selma Blair




Coco Rocha



Personligen så tycker jag bara att några plagg från deras sammarbete är snygga, de flesta är för mycket kaos för mig!





XOXO



//Ruta

Konsert + träning!

På äg hem efter konsert och träning nu då! Fick ju frågan om jag skulle vilja ställa upp och sjunga och självklart sa jag ja! Men fik sjunga två låtar jag inte riktigt kunde men men hoppas det lät bra iaf. Glömde ju dagens snygging men men vinnaren var iaf snyggingen Linnea! men har tyvärr ingen bild på henne...
Love eeightb
//My


Tagga no prov -.-

Tagga no prov nu... Kom på imorse att jag hade sovmorgon när jag nästan var framme -.- så gick hem en sväng. Men snart kör vi no prov så icke taggad!! Och biologi såklart!!

Love eeightb
//My


Dagens bäst klädda!!

Dagens bäst klädda- you decide!!
Super snälla silver Sara??
Mega mysiga mörka My??

Love ❤
//Eeightb