Bernhoft- Cmon Talk





love, anamika.

Let it snow, let it snow, let it snow!

Underbart härligt i Åre, nya skidor på fötterna som går fantastiskt bra, lite jobbigt i benen bara! Det va ju lite läskigt igår när Dagmar (för er som missat stormen) kom hit till Åre!! Men det gick ju bra ändå. Nu känner jag mig trött och kommer somna direkt ikväll.


Från oss alla, till er alla, en riktigt god Jul!

God jul allihopa! Hoppas ni får alldeles underbara presenter och äter god mat, skriver mer imorrn.
Love eeightb

//My

(gullig händelse jag fick av mobilen, undrar vem det är ifrån?? Ne såklart jag vet, det är ju min älskade Linnea)


Isande ljus

Hej hopp allihopa Lisa och µ här! JAg håller på att färga Lisas hår blont, skit bra hoppas vi det blir!! MEn men, idag vakna vi halv 1, väldigt bra kommer inte kunna somna ikväll -.- Sen åkte vi till Farsta och shoppa julklappar, hoppas familjen gillar mina. Och nu sitter vi här och kollar på Vampire Diaries och hårfärgen snart ute ur håret.
Lisas hår är ju så konstigt så jag undrar hur det här kommer att sluta!! MEn vi får hoppas att Lisa lägger upp en bild på det sen.


Hårfärgen vi använder

Love eeightb

// µ

 

Time is power

Sååååå, nu har jag kollat klart på "In Time"! Den var aaaaasbraaaa! Jag fullkomligt älskar denna sorts filmer, action, science fiction, thriller... Allt det som är bra på ett och samma ställe. Kan det bli bättre? Knappt... Och är det bara jag som tycker att Amanda Seyfried passar extremt bra i den där frisyren?
Ni som inte har sett den borde se den! Här kommer några bilder från filmen:











Källa: Google






XOXO


//Ruta

Time is money

Hej allihopa! Har blivit en filmnörd på sistone! Ska kolla på "In Time" nu. Har velat kolla på den och när Sara, Anamika och Miranda gick på bio för att se den kunde inte jag, så jag tar igen det nu! Ser fram emot att se den, den verkar asbra! Men nu ska jag kolla, kolla på den ni med! Jag länkar till den nedan!



http://www.movie2k.to/In-Time-watch-movie-1012298.html







XOXO


//Ruta

Feedback

Tja! Har just kollat klart på Beastley och den var såååååååå bra!!!!!!! Typ den bästa romantiska film jag sett! Fick mig till och med att fälla en liten tår! Det är svårt, tro mig, jag gråter aldrig till filmer. Denna film är den tredje jag någonsin gråtit till, så ni fattar. I alla fall, den innehöll många naw!-moments och var allmänt bara sjukt romantisk och gullig och... Tja, underbar! Här kommer några bilder från filmen:











Källa: Google







XOXO


//Ruta

Beastly-licious

Hejsan allihopa! Här kommer en länk till alla er som vill kolla på filmen "Beastly" med bl.a. Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens och många fler. Kolla kolla kolla!!!!




http://megavideo.com/?v=6ICXFH55


Here you go, Sara!





XOXO


//Ruta

18-karat gold-plated studded leather bracelet.






love, anamika.


Favourite stuff












XOXO



//Ruta

Time is Money

Hej, Hola, Hello!
Förlåt att jag inte har bloggat på sistonde men jag har inte haft något att blogga om, förns nu! ;)
Jag, Anamika och Miranda gick och kollade på bio igår och vi såg "In Time". Jag är fortfarande amazed över hur bra den var, för det finns inte en enda dålig grej med den! Storyn var så jävla bra och häftig och skådespelarna ska vi inte tala om hur bra och snygga de va ;)
Eller jo, det ska vi visst det är många kända skådespelare med i filmen, som t.ex. Amanda Seyfried, Olivia Wilde, Alex Pettyfer (In my <3). Och sist men inte minst den galet snygga Justin Timberlake som spelar huvudrollen!!!
Här kommer några screenshots från filmen m.m plus trailern :) <3
-
 
- Snygga tillsammans eller vad??


Källor: WeheartitGoogle


// SARA

Unique style

Blue-tiful
Collage made by moi





XOXO


//Ruta

Sleepy!

Snart sover man då, har mjukisdress och dator, vad mer behöver man egentligen? Hahah, nee skoja bara, lite småtråkig kväll men dagen var ju bra så. Vi lyckades bli utslängda från bilden tre minuter innan vi börjat (Hur faan vi lyckades med det vet jag inte), sen skulle vi och äta lunch men då var matsalen full så vi fick roa oss en kvart ungefär, vi hoppade hage, hahah riktigt tråkigt och dålig fantasi kallas det! Sen drog man till stan med Andrea för att träffa Emma på hennes prao och fick gratis chai latte! Sweeeeet. Vi gick runt lite i stan och sen var det träning och mörbultad kropp som gällde, har sjukt ont i mina knän och armbågar efter slängträning!!?? Men men hoppas eran dag igår var bra!




Hahahah leta upp några gamla bilder fyfaaan va söta asså!!!


Spelar ingen roll hur länge jag har känt dig! Älskar dig lika mycket ändå!!





LOVE EEIGHTB ♥
//My

Konsert snart!!!???

Då är det konsert snart och man måste värma upp rösten och fingrarna. The big problem är att min röst inte gör som jag vill utan man låter som en kråka eller något liknande!!???? Panik asså not good not good!!!!! Men det e bara att bita ihop och köra och hoppas på ett mirakel!! Önska mig lycka till.

Love eeightb
//My

(Lite fin bild på mig och Jasmin i måndags när vi hade konsert)


I am number four

Tjena allihopa!
Sitter vid datan och kollar på I am number four. Klicka på länken nedan om ni också vill kolla på den!


Megavideo






XOXO


//Ruta


All I want for christmas is...

All I want for christmas is...
1. Victoria's Secret
2. Alice+Olivia
3. H&M
4. Topshop
5. Victoria's Secret
6. Topshop
7. Lauren Conrad for Kohl's
8. Topshop





XOXO


//Ruta

¡Voy a jugar tenis!

Hej allihopa!
Ska snart bära mig av till tennisen och spela lite. Ska bli jättekul och bara få rensa tankarna och tänka på något annat än skola, betyg och läxor osv osv... :)
-
-
¡Adios Amigos!
//Sara <3

Myspys 2.

Nu sitter man här ingen en lördagkväll och myst ner mig i sängen med Datorn, det kommer bli min nya kärlek, samt Ipaden och Iphonen också då. Men igår kom ju Nayeli lite smårandom och sov här, mysigt det med. Hahahah jag tror att mitt nya favoritord är mysigt eller något med mysa i.
Idag har man först dött, ett annat ord för att plugga. Sen var det match och dags att tagga till. Förlorade tyvärr med 4 bollar eller något sånt men det var en bra match ändå. Blåmärken på armbågar, svullna höfter, bränsår på knän och armar och blåmärken på knäna. Känner mig lite sådär halv trött i kroppen om man säger så... Men men ska man spela handboll får man tåla lite stryck. Man kan inte vara mesig.

Här är mina underbara systrar:
          
Malva och Jag ♥ Söt bild va?                           Andrea och Jag ♥


  
Emma, Jag och Andrea ♥                               Matilda och Jag ♥

Orkar inte leta upp bilder på alla men älskar alla ändå! Här är lagfotot helt enkelt ♥


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>♥<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< 

love eeightb

// My

Myspys!

Precis duschat och myst ner mig i pyjamas och lagt mig i sängen med datorn redo för vampire diarys!! Lycklig tjej!!
Love eeightb
// My


Songs without words

Hej!
Tänkte gå och lägga mig snart, så då säger jag godnatt genom att dela med mig av två bra stycken på piano.
Han som spelar heter Jon Schimdt och han är jättebra! Inte den bästa, men jag älskar "For The Beuty of the Earth". Jag tycker också att den andra är bra, men jag måste undvika tanken på att Taylor Swift sjunger orginalet ( I do not like her....) ;P
Aja. godnatt och sov sött. Själv är jag bara jävligt glad att det är fredag imorgon, men har tyvärr Spanskaprov.... NOOOOOOO
-
//Sara