Sara's day and WIP-drawing.

Hello everybody! :)
Idag har man varit i skolan, och bl.a redovisat på Svenskan om Harry Potter (nörd som man är, haha). Sedan stack jag direkt till pianolektion och där efter gjorde jag ett prov för mitt förarbevis för Moped klass 2, och gissa vad?! :D Jag klarade det!!! Yes Yes yes!! Visst, det kunde ha gått bättre eftersom att jag "bara" fick 28 av 35 rätt men aja! Huvudsaken är att jag blev godkänd!
Så nu är jag superglad för det, men det kommer snabbt att vända för att jag ska på min Morfars begravning imorgon.... :(  Det är så deppigt för det värsta jag vet (och då menar jag det) är att vara ledsen och se andra omkring mig vara det, men det kommer att känna bättre när det är gjort.

-----

Nu över till något heeeeeelt annat!
Det är ju så att jag har varit såå oförskämd att jag inte har berättat om min stora hobby - RITA!
Ja, det är ju en viktig del av mitt liv så det har ju varit lite onödigt att inte berätta det men jag är så JÄVLA lat så jag pallar inte scanna in en massa bilder varannan dag typ :P
Men jag har faktiskt en ritplatta som jag kan rita med på photoshop så det blir ju mycket enklare att visa bilderna/teckingarna (eller vad man nu säger) för er!
Så voila! Här är en Work In Progress som ska föreställa min stora idol Sienna Miller. Obsarvera att denna teckning består ganska mycket av kalkering, så riktigt så bra är jag inte, men det är jäkligt kul att skugga med färger osv (vilket är bra träning). Vilket är huvudsaken för mig - att det är roligt!




Så ni vet så visar jag denna igen, då den är klar, men detta är en sneak peak så länge!

Många kramar
//Sara

Yeeaaah

Heeeej :D
Jag e så extremt glad p.g.a vädret!!!! Herregud sooooooooool.
Men tyvärr hade vi So prov -.- hata soooooooo. Hehheh dt såg inte claes får vi hoppas.
Jaja men måste ju komma med nått-

Vad sägs om dom här skorna, ren skönhet på hög nivå.

love
// My♥

Drama på Chanel

Hejsan allihopa! Vad händer? Hade SO-prov idag. Det gick ganska bra tycker jag. Hoppas bara jag får bra betyg på den! Läste nyss en chockerande nyhet! Läs nedan:

Är de här människorna helt galna? Vi har just hört att branchfolk på Chanel är missnöjda med deras största designer Karl Lagerfelds val att låta Blake Lively vara ansiktet utåt för deras senaste väskkollektion "Mademoiselle"!

Det har talats om att Blake faktiskt inte passar modehusets klassiska approach och vi har hört rykten om att hon blivit anklagad för att ha en stil som verkligen inte passar märket. Vad menas med det egentligen? Vi är i alla fall glada över att Karl Lagerfeld gör som han vill och sätter vem han vill i framkant för sina kampanjer. Vi håller med honom och tycker att hon är en amerikansk drömtjej! (NewYorkDailyNews)









Helt sjukt! Hur kan man tycka så? Hon är ju perfekt för Chanel!


Källa: www.posh24.se




XOXO

Äntligen ! ;D

Nu har man äntligen kastat bort den gammla skit-telefonen och skaffat sig en som faktsikt funkar att starta, ringa med osv ;) hahaha känns riktigt bra faktiskt :D + fick den för ett asbra pris, bara en tusenlapp :) 


Ha det gött! / adéle


Samsung galaxy 5 ;)

Föräldraskap

Hejsan allihopa! What's up? Inget speciellt här. Tänkte bara visa några underbara foton på familjen Bloom-Kerr. Jag tror nog att Orlando Bloom är en underbar pappa. Första foto är ju bara för gulligt! Vilka håller med? Lilla Flynn har blivit ganska så stor nu, tycker jag. Kommer bli jättekul att se vem av föräldrarna han kommer att likna mest, om han blir lika hunkig som pappan eller underbart söt som mamman. Vad ska man hoppas på? Jaja, här kommer fotona!








På bilden ovan är Flynn ungefär en månad gammal



Källa: www.msn.se




XOXO

Grattis Fergie!

Hejsan allihopa! Sorry, jag vet att det var länge sen jag bloggade, men nu ska jag ändra på det hela!
Den vackra sångfågeln Fergie fyllde 36 år igår. På fäljande foton tycker jag att hon ser äldre ut än vad hon egentligen är, men hon kanske bara hade en dålig dag. Man kan ju inte se bra ut hela tiden!


Black Eyed Peas-sångerskan Stacy Ferguson, aka Fergie, firade sin födelsedag i fredags och så som så många andra kändisar visste hon att det enda stället att åldras i stil på är Las Vegas! Festen hölls på den berömda nattklubben Bank Nightclub på hotellet Bellagio Resort and Casino och hon bar en färgglad fransig body-con natten till ära. Eftersom hon valde att fira stort på fredag, så antar vi att hon kommer spendera idag tillsammans med sin familj, nära vänner och make för ett mer intimt firande. Hon behövde förmodligen ha lördagen mellan för att återhämta sig från allt vilt festande hon gjorde dagen före!




Källa, artikel och bild: www.msn.se




XOXO

Nu kommer det igen ;)

Heeeiiii!!
Här kommer jag ingen med veckans plagg och den här gången kommer det från ......... H&M.


Klänning:



Tröja:

Kjol:

Byxor:

Skor:

Smycke:

Jacka:


Love
// My♥


Gaaaah!!!!!

Hellooooo!!!
Har match snart, Yeeeiiiy. Så måste taga till nu vafan!!!!! typ skit seg, inte bra, inte bra.

http://www.youtube.com/watch?v=tQmEd_UeeIk
 

Love
// My ♥

Hihi

 (bild på mig ^^ )

Bevisa att jag är kristen :D

Hello! Sry att man inte skrivit på länge, försökte på styvmormors-pojkväns-ipad, fast funkade inte :/ men nu ska jag berätta något...Imorgon ska jag DÖPA mig :D haha det verkar kanske lite konstigt att göra när man är 15 år, men jag är inte döpt som barn, jag är kristen och har nu bestämt att visa alla att jag tror och tänker följa jesus :D Det är ett av de viktiaste beslut man kan fatta och jag är så sjukt glad över att jag äntligen kommer göra det :D hahah vill man komma och kolla är det imorgon i elimkyrkan kl 11, adress östermalm storgatan 26 ;)

 Ha det gött!! / Adéle

Hejsan allihopa!

Tjo! Vad händer? Själv hade jag idrottsdag idag. Valde bowling men det var inte så kul som jag hade hoppats... Tyvärr.
However, nu så ska ni få lite bilder från en ny premiär. Filmen heter "Sucker Punch". Kolla in trailern nedan. Här kommer även bilder från premiären:



Filmens stjärna Emily Browning




Emma Roberts





Vanessa Hudgens




Och kvällens bäst klädda Malin Åkerman



Trailer:




Källa: www.posh24.se




XOXO

Hola Amigos ;)

♥Här kommer ett litet blogg inlägg på spanska, en läxa vi fick under praon:

¡Hola Amigos!
Voy a escribe sobre la moda.

Quiero comprar un chaleco blanco de H&M, que cuesta 199 kr.


Quiero comprar una camiseta gris de GinaTricot, que cuesta 149 kr.

Quiero comprar una Cazadora azul de Levis, que cuestan 350 kr.
¡Adios! 

// My ♥


Dagens Inspiration

//Sara

SPANISH



¡Hola! Quiero comprar una chaqueta gris de net-a-porter.com y una ropa de Acne. Una chaqueta cuesta £825 y una ropa questa £80. Quiero comprar una bolso de Proenza Schouler que cuesta £1,285 y una gafas de sol de RayBan que cuesta £135. Un brazalete de Oscar de la Renta questa £660 y los zapatos altos de Burberry questan £750.
Quiero un perfume de Marc Jacobs Daisy que cuesta £85, y maquillaje de Chanel y YSL.
¡Adiós! / Anamika.

Veckans plagg??

Helloooo tänkte börja med en ny grej här på bloggen, nämligen veckans plagg. Då väljer jag ut en tröja, en klänning, en kjol, ett par skor o.s.v ett av varje plagg typ från en och samma butik. Sounds good? I hope soooooooo.
Så den här veckans plagg får komma från Bubbleroom:

Klänning:
Bubbleroom / H Klänning Naturvit på Bubbleroom.se

Tröja:

Rut m.fl. Officer Stripe Badge Tee Goat (beige/khakigrön) på Bubbleroom.se
Kjol:
VILA Cancan Full Skirt Iron Grey på Bubbleroom.se
Byxor:
Rodebjer Aston Print på Bubbleroom.se
Skor:
Mini For Many  Light Sneaker White på Bubbleroom.se
smycke:
Bubbleroom / H Armbandsset Multi på Bubbleroom.se
Jacka:
Jofama By Kenza Kenza 3 White på Bubbleroom.se

Love
// My♥

essssspnaaaaoooool

Hola, me llamo Linnea. Voy a hablar en espñol.

Har fått en spanska läxa att skriva om en outfit.
Så det här är för er spansktalande läsare...
Ouiero comprar un vestido negro cuestan 249kr.
Y los zapatos rojos cuestan 699kr.
Tengo una gafas de sol se llama ray ban clubmaster.
El ray ban clubmaster cuestan 1300kr.
/ linnea

Prao uppgift....

 

Hola mis amigos!

Esto es una equipo de unas ropas para mí que quiero en la primavera. Las ropas de la primavera consiste en una chaqueta de gamuza marrón y cuestan 150 euros. La chaqueta de gamuza viene de Topshop. Quiero una lino beige también, que cuesta 28.50 euros y viene de Topshop.

Quiero una collar con pluma de pavo real, que cuesta 30 euros y viene de cocoo.se.

Quiero un anillo que representar una llave silver, que cuesta 14.10 euros y viene de cocoo.se también! Quiero un bolso de Mui Mui marrón que cuesta 1696 euros.

Quiero unos zapatos de la bailarina con lentejuelas. Los zapatos cuestan 32.39 euros y viene de have2have.se. Último al fin quiero unos pantalones vaqueros de luz, que cuesta 44.10 euros y viene de H&M.

 

Adiós amigos!

//Sara





Tjoo och förlåt!!

heej alla söta! förlåt att jag nt har bloggat... på typ flera månader men nu blir det ändring på de o jag ska iaf blogga minst 2 gånger i veckan! :) Men jag vet fortfarande inte vad jag ska blogga om :( Kanske musik elr nått annat roligt?! Kan inte ni komma med förslag? Skulle göra min dag! :) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra för jag mådde riktigt dåligt i morse men nu mår jag faktiskt mycket bättre :) Aja tror jag ska gå ut kanske träffa nån elr nått... vi får se! Såhär ser jag ut idag iaf....
inte super fint men tog bara nått ur garderoben :)
och till de här har jag ett par vita converse
o snart kommer naisan hit kommer bli en super dag!! :D
Puss // lisa <3

Spanish

Hola amigos! ¿Qué tal? Tengo que escribir en español.
Detta betyder alltså: Hejsan allihopa! Hur mår ni? Jag måste skriva på spanska.
Ahora voy a escribir sobre mi colección de primavera. En mi colección, hay ocho piezas, dos blusas, dos pantalones, dos pares de zapatos y dos bolsos.


En el dibujo que esta encima del texto hay una blusa blanca con flores, unos pantalones negros, unos zapatos negros y un bolso lila.


En el dibujo que esta encima del texto hay una blusa de color azul claro con detalles en rosa y verde, unos pantalones azul oscuro, unos zapatos rosa claro y un bolso marrón.




XOXO

soet


Lisafisa bloggar

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Naisan e bäst och äger mig.
puuuuusshej <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Asia här igen! <3

Hej på er igen!

Jag har verkligen inte skrivit på jätte jätte länge! Jag skäms lite.

Därför tänker jag blogga lite! (smart man är)

Vad ska jag börja om? Hjälten?

Nej jag kan förklara vad jag gjorde på sportlovet! Jag åkte skidor med min far och det var riktigt kul och skönt! ÄLSKAR ATT VARA MED honom! Man får vara liten igen!

Men sen så har jag bara tagit det lugnt och haft det trevligt.

Skolan började… nej jag menade att praoen började! Jag praoar på dagis och det är faktiskt väldigt mycket jobb! Finns jätte söta barn och väldigt jobbiga barn som man ska ta hand om.

Det gäller verkligen att vara snäll även om dom är jobbiga! Jag har nu praoat där ungefär 1 vecka och 2 dagar! Jag känner mig helt slut faktiskt.

men jag ska åka iväg i morgon (har fått ledigt från skolan!)

Jag ska åka till Idre fjäll med hjälten och tomten och alla hans vänner! Jag är jätte taggad för att åka, och det ska jag göra. Jag trodde verkligen inte att jag skulle få åka för att alla där är mycket äldre än mig. Men det fick jag endå! (toppen)

igår så packade alla mina saker jag skulle ha med mig till Idre fjäll och somnade kl 1 på natten!! (inte bra!)

Dagen därpå var jag helt slut!  Men jag jobbade till kl 3 och då slutade jag.  

Jag gick upp till hjälten och tittade på film tills jag somnade. När jag vaknade igen så var min älskade hjälte där! Haha!

Vi fixade lite att äta, innan vi skulle hem till hans föräldrar för att hämta hans pappas bil.

När vi hade gjort det så åkte vi hem till mig och packade in mina saker i bilen.

Sen så åkte han hem och jag stannade kvar hemma.  Jag väntar just nu på min far som ska ge mig pengar till Idre fjäll. När jag har fått pengarna så ska jag till Linnea W. Vi ska ha ett möte om middagen för föräldrarna!

När det är klart så ska jag till hjälten och sova över.

Morgon där på, så blir det mycket att göra.  Vi måste handla mat och packa in alla saker i bilarna (2 bilar ska vi ha) och sen så åker vi! IDRE FJÄLL HÄR KOMMER JAG!

Vi är 8 st. som ska åka till tsm. Mycket folk mycket roligare!

Tyvärr så kan jag inte blogga när jag är där så jag måste säga hej då!

/Asia den bästa!






:'(

Heeeeej!!!!
 Jag e så avundsjuk på alla som åker utomlands, asså jag vill också göra det!!!!
Tänk att få gå runt med jättesöta bikinis och att få bli BRUUUUUUN!!!!!!
Herregud min dröm just nu.
One of my friends åker till Thailand idag och i förrgår kom en av mina kompisar hem.
Tänk att få går runt med dom här bikinisarna:






H&M



Nelly.com


Love
// My♥


Chanel Mademoiselle Bag, Blake Lively


we♥it
Here it is, guys. Chanel Mademoiselle Bag. Som ni vet så har jag tidigare berättat om att Blake Lively 
är den senaste ansiketet utåt för Chanel (Här). Kampanjen är plåtad av Karl Lagerfeld himself, det ser ut
som att plåtningen ägde rum i Coco Chanels apartment, tror jag. Själv så tycker jag att bild nr 3 blev damn good! Let me know what you guys think! / Anamika.

-.-

Hej!!!
Tror jag blir galen på mig själv. Idag lyckades man spilla ut en halv soppa när man höll på att göra den och igår kom man sent, bra start på praon va ???!!!  Herregud suck -.- . Dom är ialla fall jätte snälla där. Om jag gör en till tabbe blir det f**n en tradition. Får passa mig imorrn.

Asså dom här skorna känns så sommar:

H&M

Sommar utan highwaist shorts är inte min grej e så snyyyyyyyggt!! :

Gina Tricot

Love
// My♥

Hej!

Tjo! Det var länge sen! Igår så var det min första Prao-dag. Jag kommer praoa på ett bibliotek. Det var faktiskt riktigt kul och alla där var jättesnälla. Jag började 10.30 och slutade 14.30, så första dagen var väldigt kort. Idag så ska jag på filmkväll hemma hos Agnes tillsammans med Bea och Matilde. Det kommer bli jättekul! Längtar! Och idag är det ju semmeldagen! Jag ska äta tills jag spricker! Me <3 Semlor  :)  Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om, men vi hörs snart igen!
Bye bye!



Vad tycker ni om bilden? Kommentera nedan!



XOXO

Back to the 70's

Hello!
Har haft en såååååån skön dag idag. Jag fick världens största shoppingsug idag, så jag drog till Farsta C och gjorde slut på det mesta i min plånbok :P
Jag köpte, ett färgglatt linne med typ djurmönster, en orange tisha, en beige/rosa cardigan, VÄRLDENS snyggaste kilklackskor (jag döööör vad jag älskar dem! :D ) och till sist ett par svarta stretchjeans som är utvidja längst ner - me love them! Det är en stor trend i vår och jag diggar den ;)
Här kommer några bilder från olika celebrities som också bär 70-tals byxor. Bilderna kommer ifrån den fabulösa bloggen thevougediaries.com, Enjoy!
Kristin Cavallari
Lauren Conrad
Kristin Cavallari
'
Lots of Love
//Sara

Elton Johns välgörenhetsgala

Hej allihopa! Jag här igen! Har inte skrivit på jättelänge, förlåt. Kom hem igår från min och min kompis Annas Gossip Girl-maraton. Det var jättekul!
Okej, nu över till Elton Johns välgörenhetsgala:

Samtidigt som Oscarsgalan gick av stapeln i söndags samlades en lång rad andra stjärnor på Pacific Design Centre i Hollywood för den årliga Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party – och samlade ihop inte mindre än 4 miljoner dollar till välgörenhet för HIV och AIDS under kvällen.

På plats fanns bland annat Vanessa Hudgens, Dianna Agron, Ashley Tisdale och Jamie Foxx, som tillsammans med värdarna Sir Elton John och hans partner David Furnish först åt middag för att sedan titta på den livesända Oscarsgalan tillsammans.

Efteråt deltog festbesökarna i en auktion för välgörenhet och fick sedan se Florence + the Machine uppträda. Elton John intog senare scenen och sjöng två duetter med bandets sångerska Florence Welch.

 



David Furnish med självaste Sir Elton John




Serena Williams




Jamie Foxx




Chace Crawford




Vanessa Hudgens




Ashley Tisdale




Och kvällens bäst klädda var Diana Agron


Källa: www.msn.se


Som ni kanske såg så fanns det inte särskilt många kändisar på den galan eftersom de allra största gick på Oscarsgalan som ägde rum samtidigt, men av de som kom är dessa kändisar bland dom som var bäst klädda.
Det var allt för mig. Ha en trevlig helg, allihopa!


XOXO

Sara goes PRAO + Lykke Li

Tjabbatjenahallå everybody out there!
Hela den här veckan har bestått av PRAO på Willy's i Länna, storm trivs där verkligen! Det är världens gulligaste personal och jag får packa upp varor i hyllor och hjälpa folk med att hitta i butiken, och det är faktiskt kul :) Ja, I know, väldigt wierd att praoa på sportlovet, men jag har mitt "riktiga" sportlov då jag åker till Tänndalen, då man egentligen ska praoa men jag har skjutit bak det så att säga :)
'
Tänkte bara tipsa om en skitskön artist som stavas Lykke Li. Jag har lyssnat på hennes musik och gillat henne i nått år och jag tycker att hon är skithäftig! Hennes röst är så unik och bra - hon sjunger liksom inte som alla andra. Me like personer som är unika i både stil och musiksmak, vilket hon är :) Här kommer bilder på söta henne och länkar till mina favvolåtar som hon sjunger!
'
'
Tonight - Lykke Li
Until we bleed - Lykke Li
Little bit - Lykke Li
'
Shiet, hon är så grym, älskar texten i "Little bit".
Lots of Love
//Sara

Skidor=love!! <33

Heej bloggen!

Jag sitter med familjen bredmars och mamman där fixar en jätte god middag! (det behövs!)

Som sakt jag och far har åkt upp till Hedemora och ska åka skidor.. elr vi har gjort det!

Vi började i dag kl 9 till halv 5:e jag har nyss kommit ”hem” och jag är helt död! Jag orkar inte ha mina ögon öppna.

Ikväll så blir det lugn kväll. Ska äta god middag och prata och vara trevligt.

På morgonen så kommer det bli skidåkning igen! (wiee om jag lever då)

Jag tror jag kommer ha tränings verk i morgon! (toppen)

Jaa det var allt från trötta Asia! Ha det bra sötisar!

/Asia




 

 

 

Hur tror ni att jag är just nu när jag börjar tänka på hjälten? Desperat? (hahaha)


sol, sol, sol!!!!!!!

Heeej!
E i Åre nu, åker skidor och dricker varm chockad (utan grädde), muumms. lite långa köer kanske men annnars är det fantastiskt!!!! I måndags var Linnea här med familj och åkte med oss, sen var vi på Fjällgårn på afterskiiiii. Haha hade inte tänkt gå men men Linnea ville att jag skulle med så varför inte. Bäst var nog när Isabell gick fram till en kille med byxorna nere vid knäväcken och frågade hur dom kunde sitta kvar där, hahah shit vad vi skratta då.
Idag var det strålande solsken i backen, snacka om underbart!!! Fast lite varmt om man säger så, minst 7+.

Hahah så glad var jag och solen idag. 
 

// Myyyy ♥


heej då!

Heeej!

Hur har eran dag varit? Min har varit lång.. och dagen har börjat typ!

Jag vaknade kl 7 för jag skulle till tandläkaren och titta på mina tänder (jag har fina tänder ^^)  det gick bra men jag var jätte trött! Jag höll på somna när jag log där!(pinsamt)

Jag åkte sen hem för att packa lite. Idag ska jag och far åka skidor tsm! (trevligt) vi åker kl 4 och det är om en timme ungefär. Sen åker vi skidor ungefär 2 dagar och sen drar vi hem.

Vad har jag gjort mera? Jag har varit hos tandläkaren och sen laddade jag ner Spotify!! Hahaha jag vet att jag är lite efter men men! Och sen har jag städat hela mitt rum och tvättat kläder! (fan vilken hemmafru jag är!)

Japp det typ allt jag har gjort… oj vilket roligt liv man har då!

Nog om det! Heej då alla idioter! Älsklingar!!!!!

Tror någon att jag kommer att klara mig utan hjälten?  Jag har inte varit med han på hela dagen och jag känner hur jag vill kramas med han !! hur ska jag göra? Får väl ringa honom då om jag blir desperat! (misstolka inte det!)

Simma lugnt!

/Azia Slakova!