OMG - igen!

Hejsan allihopa! Äntligen lördag!Nationella proven i svenska är äntligen över, puh! Tror nog att det gick riktigt bra faktiskt, var riktigt nervös innan, speciellt för uppsats-skrivningen, men det var faktiskt rätt så enkelt! Men men, igår kom ett nytt avsnitt av det underbara Vampire Diaries! Tredje säsongen är sååååååå sjukt bra så det inte är sant! Ni vet hur serier gör sina sista avsnitt för säsongen, lämnar en gigantisk cliffhanger för att folk ska kolla på nästa säsong - så är det på typ varje avsnitt av Vampire Diaries just nu. Minst sagt det senaste asså! Ni som inte har sett det än, kolla på den! Ett av de bästa avsnitten hittils. Och ni som inte följer Vampire Diaries - gör det! Om ni ger det en chans så kommer ni inte att ångra er!
Här kommer en trailer för nästa veckas avsnitt:
Varning för spoilers för alla er som inte följer Vampire Diaries i amerikansk takt och inte har sett det senaste avsnittet än!



Källa


Är det bara jag eller är Damon så sjukt snygg och charmig hela tiden? Fast nu har han gjort something very bad!


Ska föresten på någon slags filmkväll ikväll. Det kommer en regissör som ska visa sin nya film och svara på frågor och bara mingla lite. Kommer bli kul, hoppas jag!





XOXO

//Ruta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback